Contact
Naam
Baudewyns Rouwcentrum
Adres
Verheydenstraat 23
Plaats
Dilbeek
Provincie
Vlaams-Brabant

Baudewyns Rouwcentrum in Dilbeek, ervaren begrafenisondernemer voor goede uitvaartzorg op maat

Krijgt u in uw nabije omgeving te maken met uw overlijden? Neem dan contact op met uitvaartcentrum: Baudewyns Rouwcentrum uit Dilbeek. Als begrafenis planner, verzorgen wij goede uitvaartzorg op maat. Wij helpen u op een persoonlijke manier en bieden begeleiding bij rouwverwerking, organiseren rouwdrukwerk en gedenkjuwelen evenals de koffietafel na begrafenis. Na een overlijden, onderhouden wij de contacten voor u met het crematorium, de parochie of de begraafplaats. Ook kunt u bij ons rouwbloemen kopen. Daarnaast beschikken wij over een eigen funerarium, waar u afscheid kunt nemen van uw naaste. Voor een deskundige begrafenisondernemer, kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

Begrafenisondernemer Dilbeek, Vlaams-Brabant

Ervaren begrafenisondernemer uit Dilbeek

Bij Baudewyns Rouwcentrum zijn we inmiddels bijna 15 jaar actief in het bieden van persoonlijke uitvaartzorg. Vanuit de overtuiging dat elk leven uniek is, verzorgen wij voor elke overledene een afscheid, passend bij de persoon. Na een overlijden moeten er een hoop zaken geregeld worden door de nabestaanden. Vanaf het eerste moment staan we u hierin bij. Wij helpen u met het verzorgen van de volledige uitvaart inclusief de administratieve afhandeling, zodat u zich kunt richten op het verdriet en verwerken van het verlies. 

Persoonlijke uitvaartzorg in Vlaams-Brabant

Omdat geen mens hetzelfde is, ziet ook elke begrafenis of crematie er anders uit. Wij zorgen voor een persoonlijke uitvaart die aansluit bij de wensen van de overledene en nabestaanden. Onze begeleiding stopt niet bij het uitzoeken van rouwdrukwerk of het verzorgen van de rouwbloemen. In ons eigen funerarium in Dilbeek, bieden wij de nabestaanden alle rust om op een waardige manier afscheid te kunnen nemen. Hierbij zorgen wij tevens voor de aanwezigheid van een rouwregister, dat na afloop aan de nabestaanden wordt aangeboden.

Ook voor begeleiding bij rouwverwerking

Het omgaan met het verlies van een dierbare is een zware opgave. In sommige gevallen kan het prettig zijn hier begeleiding bij te ontvangen. Wij vertellen u graag meer over deze service tijdens een persoonlijke kennismaking. Al onze cliënten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Begrafenisondernemer
  • Gedenkjuwelen
  • Rouwbloemen kopen
  • Koffietafel na begrafenis
  • Goede uitvaartzorg
  • Rouwdrukwerk
  • Crematorium
  • Begeleiding bij rouwverwerking
  • Begrafenis planner
  • Uitvaartcentrum

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Uitvaartcentrum Dilbeek, Vlaams-Brabant

Trefwoord
Begrafenisondernemer, Gedenkjuwelen, Rouwbloemen kopen, Koffietafel na begrafenis, Goede uitvaartzorg, Rouwdrukwerk, Crematorium, Begeleiding bij rouwverwerking, Begrafenis planner, Uitvaartcentrum
Rubriek
Begrafenis-, crematie- en uitvaartverzorging, Uitvaartcentrum, Funerarium, Begrafenissen
Openingstijden
Ma 09:00 - 12:00 13:30 - 17:30 op afspraak
Di 09:00 - 12:00 13:30 - 17:30 op afspraak
Wo 09:00 - 12:00 13:30 - 17:30 op afspraak
Do 09:00 - 12:00 13:30 - 17:30 op afspraak
Vr 09:00 - 12:00 13:30 - 17:30 op afspraak
Za 09:00 - 12:00 op afspraak
Zo op afspraak
Contact