Contact
Naam
Funerarium Parmentier
Adres
Gitsestraat 60
Plaats
Roeselare
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Funerarium Parmentier in Roeselare, deskundige begrafenisondernemer voor een persoonlijk afscheid

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden, moeten er een hoop zaken geregeld worden. Funerarium Parmentier is een persoonlijke begrafenisondernemer, die u helpt met de complete uitvaart van a tot z. Van een kerkelijke uitvaart tot een crematie, elke dienst is bespreekbaar. Als deskundige begrafenisondernemer, kunt u bij ons voor, tijdens en na de uitvaart terecht. Naast diverse grafartikelen en gedenkjuwelen, verzorgen wij de bijeenkomst in de aula met koffietafels, uw rouwdrukwerk en rouwbloemen. Ook voor een budgetvriendelijke begrafenisondernemer, bent u bij ons aan het juiste adres. Het team van Funerarium Parmentier staat 24/7 klaar om u van dienst te zijn.

Deskundige begrafenisondernemer Roeselare, West-Vlaanderen

Deskundige begrafenisondernemer in Roeselare

Bij Funerarium Parmentier komt u terecht in een heus familiebedrijf. Al sinds 2008 zijn wij werkzaam in de uitvaartsector, waarna zoon Lowie de zaak heeft overgenomen in 2021. Wij vinden het belangrijk dat u, als nabestaanden, zich comfortabel voelt. Daarom zorgen wij ervoor dat wij uw aanspreekpunt zijn vanaf het moment van overlijden en u bijstaan met alle organisatorische zaken evenals het contact met de nodige instanties. Zo krijgt u meer rust en ruimte om u te richten tot het verwerken van het verlies. Wij werken op een warme manier, zodat u persoonlijk en sereen afscheid kunt nemen.

Uitvaart vooraf regelen in West-Vlaanderen

Een uitvaart is iets waar we liever niet over nadenken. Toch kunt u de nabestaanden behoorlijk ontzorgen, door uw wensen vooraf vast te laten leggen. Bij Funerarium Parmentier, kunnen we uw uitvaart van tevoren vastleggen door een wilsbeschikking op te stellen. Deze wilsbeschikking wordt ook geregistreerd in het stadhuis van domicilie. Om uw begrafenis of crematie ook financieel te bekostigen, kunt u bij ons een uitvaartverzekering op maat afsluiten. Maakt u gerust een afspraak voor het regelen van uw uitvaart vooraf, dan bekijken we samen de uitgebreide mogelijkheden.

Kijkt u vast naar enkele sfeerbeelden op onze website

Wilt u vast een indruk opdoen van de aula, ons kantoor en onze winkel met grafartikelen? Neemt u dan alvast een kijkje op de website bij onze foto’s. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Persoonlijke begrafenisondernemer
  • Deskundige begrafenisondernemer
  • Budgetvriendelijke begrafenisondernemer
  • Kerkelijke uitvaart
  • Grafartikelen
  • Gedenkjuwelen
  • Koffietafels
  • Aula
  • Rouwdrukwerk
  • Rouwbloemen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Grafartikelen Roeselare, West-Vlaanderen

Trefwoord
Persoonlijke begrafenisondernemer, Deskundige begrafenisondernemer, Budgetvriendelijke begrafenisondernemer, Kerkelijke uitvaart, Grafartikelen, Gedenkjuwelen, Koffietafels, Aula, Rouwdrukwerk, Rouwbloemen
Rubriek
Begrafenis-, crematie- en uitvaartverzorging, Uitvaartverzorging, Uitvaartcentrum, Funerarium, Begrafenissen
Openingstijden
Ma 15:30 - 18:30 op afspraak
Di 15:30 - 18:30 op afspraak
Wo 15:30 - 18:30 op afspraak
Do 15:30 - 18:30 op afspraak
Vr 15:30 - 18:30 op afspraak
Za 16:00 - 18:00 op afspraak
Zo 09:30 - 10:30 op afspraak
Contact