Contact
Naam
Christophe Bruyneel Uitvaartverzorging
Adres
Dorpsplein 30
Plaats
Kapellen
Provincie
Antwerpen
Social Media

Christophe Bruyneel Uitvaartverzorging in Kapellen, ervaren begrafenisondernemer voor een persoonlijke uitvaart

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden, komen er een hoop praktische zaken op u af die georganiseerd dienen te worden. In dat geval kan een deskundige begrafenisondernemer u helpen. Maak kennis met Christophe Bruyneel Uitvaartverzorging. Als ervaren begrafenisondernemer, nemen we u alle organisatorische zorgen uit handen. Van grafzerken tot rouwdrukwerk, rouwbloemen en zijden bloemen; wij verzorgen het allemaal naar uw wensen. Ook voor andere grafartikelen zoals bijvoorbeeld gedenkjuwelen kunt u bij ons terecht. Bovendien beschikken wij over een eigen aula voor de bijeenkomst en koffietafels. Het professionele team van Christophe Bruyneel Uitvaartverzorging staat klaar om u van dienst te zijn.

Ervaren begrafenisondernemer Kapellen, Antwerpen

Ervaren begrafenisondernemer uit Kapellen

Bij Christophe Bruyneel Uitvaartverzorging krijgt u te maken met een team professionals die 24/7 voor u klaar staan. Zaakvoerder Christophe Bruyneel, is al vanaf 2006 werkzaam in de uitvaartsector. In dit familiebedrijf, mag u rekenen op een persoonlijke begeleiding met oog en aandacht voor uw wensen. Wij zijn betrokken bij u als mens en ons vak en zijn dan ook bij elke uitvaart persoonlijk aanwezig. Vanaf het moment van overlijden tot en met het moment van afscheid nemen, staan we u bij om u te ontzorgen. Warm, vriendelijk en zorgzaam; dat is waar wij voor staan.

Uitvaartverzekeringen in de regio Antwerpen

Naast de volledige organisatie van uitvaarten, kunnen we u ook helpen om uw eigen uitvaart van tevoren te plannen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiële afwikkeling of uw nabestaanden. Wij maken een uitvoerige inventarisatie van uw wensen en leggen op die manier alles voor u vast. Zo bent u er zeker van dat uw laatste wensen worden gerespecteerd. Om het bijbehorende financiële plaatje te bekostigen, kunt u bij ons terecht voor een gepaste uitvaartverzekering. Maakt u gerust vast een afspraak, dan bespreken we in alle rust de mogelijkheden.

Ook voor een goede begeleiding na afloop

Het verwerken van het verlies van een dierbare brengt heel wat emoties en stress met zich mee. Wij kunnen u bijstaan door u in contact te brengen met een deskundige rouwcoach of psycholoog om u te helpen met de rouwverwerking. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Rouwdrukwerk
  • Grafartikelen
  • Rouwbloemen
  • Zijden bloemen
  • Gedenkjuwelen
  • Koffietafels
  • Aula
  • Grafzerken
  • Deskundige begrafenisondernemer
  • Ervaren begrafenisondernemer

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Deskundige begrafenisondernemer Kapellen, Antwerpen

Trefwoord
Rouwdrukwerk, Grafartikelen, Rouwbloemen, Zijden bloemen, Gedenkjuwelen, Koffietafels, Aula, Grafzerken, Deskundige begrafenisondernemer, Ervaren begrafenisondernemer
Rubriek
Begrafenis-, crematie- en uitvaartverzorging, Uitvaartverzorging, Uitvaartcentrum, Funerarium, Begrafenissen
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact