Contact
Naam
Begrafenissen Witters en Baers
Adres
Weg naar Zwartberg 125
Plaats
Houthalen-Helchteren
Provincie
Limburg

Begrafenissen Witters en Baers in Houthalen-Helchteren, persoonlijk afscheid in een funerarium in de buurt

Krijgt u te maken met het overlijden van uw naaste? Bij Begrafenissen Witters en Baers staat een team toegewijde uitvaartbegeleiders voor u klaar om u bij te staan in deze moeilijke tijd. Wij helpen u met de organisatie van de complete begrafenis of crematie. Zo zorgen wij ervoor dat er gelegenheid is tot afscheid nemen in een funerarium in de buurt, uw rouwdrukwerk op tijd verzonden wordt en de afscheidsdienst kan plaatsnemen in de aula met koffietafels na afloop. Ook de bloemstukken of zijdebloemen kunt u via ons laten verzorgen, evenals grafartikelen als gedenkjuwelen, grafmonumenten en grafzerken. Voor een persoonlijk afscheid en een integere begeleiding staat ons team klaar om u van dienst te zijn.

Aula Houthalen-Helchteren, Limburg

Funerarium in Houthalen-Helchteren en omgeving

Begrafenissen Witters en Baers is al sinds 1987 actief in de uitvaartsector. Als familiebedrijf zijn wij trots op ons vak. Wij vinden het een eer om onze klanten te kunnen ontzorgen tijdens een moeilijke tijd. Dit doen wij door een volledige uitvaart van a tot z te verzorgen, passend bij uw wensen en geloofsovertuiging. U kunt bij ons terecht op vier verschillende locaties: Zolder, Heusden, Houthalen en Houthalen-Centrum. Familie en nabestaanden zijn welkom in onze eigen aula’s en funeraria op al deze locaties. Bij alles wat wij voor u doen, staan persoonlijkheid en integriteit voorop.

Volledige uitvaartverzorging op maat in Limburg

Een overlijden is al hectisch en verdrietig genoeg. Op zo’n moment staan wij klaar om u bij te staan met het organiseren van alle praktische zaken, waardoor u meer rust krijgt om afscheid te nemen. Wij zorgen voor het opbaren en verzorgen van de overledene, in een van onze funeraria of bij u thuis. Daarnaast regelen we het rouwdrukwerk, de invulling en het verloop van de uitvaart, de uitvaartkist of sierurn en andere rouwartikelen zoals bijvoorbeeld grafversieringen, gedenkspreuken of herinneringsjuwelen. Alles in goed overleg en geheel volgens uw wensen.

Ook voor grafmonumenten naar eigen ontwerp

In onze toonzaal in Zolder-Centrum kunt u verschillende grafmonumenten bezichtigen, op afspraak. Ook bestaat de mogelijkheid om een zelf ontworpen grafmonument te laten uitwerken. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Aula
  • Koffietafels
  • Rouwdrukwerk
  • Gedenkjuwelen
  • Grafzerken
  • Zijdebloemen
  • Grafmonumenten
  • Funerarium
  • Crematie
  • Grafartikelen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Funerarium Houthalen-Helchteren, Limburg

Trefwoord
Aula, Koffietafels, Rouwdrukwerk, Gedenkjuwelen, Grafzerken, Zijdebloemen, Grafmonumenten, Funerarium, Crematie, Grafartikelen
Rubriek
Begrafenis-, crematie- en uitvaartverzorging, Begrafenissen
Openingstijden
Ma 09:00 - 18:00 op afspraak
Di 09:00 - 18:00 op afspraak
Wo 09:00 - 18:00 op afspraak
Do 09:00 - 18:00 op afspraak
Vr 09:00 - 18:00 op afspraak
Za 09:00 - 12:00 op afspraak
Zo op afspraak
Contact