Contact
Naam
Uitvaartzorg De Herinnering bv
Adres
Frans Van Brusselstraat 89
Plaats
Stekene
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

Rouwdrukwerk door Uitvaartzorg De Herinnering bv in Stekene Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger die u helpt op gepaste en mooie wijze een uitvaart plaats te laten vinden? Neem dan contact op met Uitvaartzorg De Herinnering bv in Stekene. We zijn een ervaren en betrouwbare uitvaartverzorging. We nemen graag voor u het rouwdrukwerk, familie drukwerk, de crematie, grafartikelen, de rouwbloemen, zijden bloemen, koffietafels, het verzorgen van de aula en grafzerken uit handen en nemen dit voor onze rekening. Hiernaast helpen we u na de uitvaart ook verder met blijvende herinneringen in de vorm van gedenkjuwelen. 

Crematie Stekene, Oost-Vlaanderen

Gepast en persoonlijk afscheid met De Herinnering

Op gepaste en persoonlijke wijze afscheid nemen van uw dierbare is een belangrijke fase aan het begin van het rouwproces. Het is ook het uitgelezen moment om hulde te brengen aan alles wat in uw verbondenheid waardevol was. Vanuit onze jarenlange ervaring maken we met een persoonlijke begeleiding de herinnering uniek, volledig op maat naar elke wens. In de strakke, eigentijdse en neutrale vormgeving van onze aula krijgt elk afscheid de vorm die u exact wenst. Sfeerbepalende belichting, klimatologische sturing, ergonomisch zitcomfort en de aanwezigheid van hoogkwalitatieve multimedia maken deel uit van de professionele omkadering. Samen met u werken we aan een mooie herinnering, begeleid door een professionele afscheidsnemer. 

Rouwdrukwerk in Oost-Vlaanderen

Persoonlijk en exclusief, klassiek of eigentijds modern. Drukwerk wordt bij ons volledig op maat uitgewerkt en gerealiseerd. We doen dit in eigen beheer. Geen voorgedrukte standaardontwerpen, maar wel een eigentijds grafisch ontwerp volgens uw voorkeuren. Vanuit een rijke traditie en ervaring zijn we al meer dan 45 jaar familiaal nabij. De Herinnering staat voor een hoogstpersoonlijke begeleiding en hoogkwalitatieve rouwzorg. Als u behoefte heeft aan rouwdrukwerk of uw rouwdrukwerk zelf wil voorbereiden, neem dan eenvoudig contact met ons op. We komen graag bij u langs om al uw wensen met u door te nemen.

Onze diensten en service vanuit Stekene

Wanneer men geconfronteerd wordt met het verlies van een naaste, ontbreekt vaak de energie en de moed om alles zelf en direct aan te pakken. De Herinnering ontzorgt u met een professionele omkadering in alle aspecten, van administratieve opvolging, over praktische uitwerking tot een afsluitend rouwmaal. Plechtigheden voor elke religie of levensbeschouwing, overal in Vlaanderen kunt u een beroep doen op onze diensten en service in:

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Rouwdrukwerk Stekene, Oost-Vlaanderen

Trefwoord
Rouwdrukwerk, Familie drukwerk, Crematie, Grafartikelen, Rouwbloemen, Gedenkjuwelen, Koffietafels, Aula, Grafzerken, Zijden bloemen
Rubriek
Begrafenis-, crematie- en uitvaartverzorging, Uitvaartverzorging, Uitvaartcentrum, Begrafenissen, inhumaties en crematies, Begrafenissen
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact