Contact
Naam
Crea Garden Design
Adres
Gistelsteenweg 663
Plaats
Jabbeke
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Crea Garden Design in Jabbeke, voor het perfecte ontwerp, vakkundig onderhoud en de aanleg van tuinen

Heeft u plannen uw tuin eens aan te pakken? Neem dan snel contact op met Crea Garden Design uit Jabbeke. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan diensten, vanaf het ontwerp van tuinen, het onderhoud van tuinen tot de complete aanleg van tuinen. Ook kunt u ons inschakelen voor op zichzelf staande opdrachten, zoals de aanleg van opritten en terrassen, het plaatsen van afsluitingen en poorten, de aanleg van vijvers en de aanleg van natuurlijke zwemvijvers. Daarnaast voeren wij periodiek, of eenmalig uw gazonaanleg, snoeiwerken en aanplantingen voor u uit. Het team van Crea Garden Design, zorgt voor een perfect aangelegde en onderhouden tuin.

Aanleg van tuinen Jabbeke, West-Vlaanderen

Professionele aanleg van tuinen in Jabbeke

Bij Crea Garden Design, doen we onze naam eer aan. Met onze passie voor groen, zorgen we voor perfect onderhouden en aangelegde tuinen. Van tevoren maken we een inventarisatie van uw wensen en budget. Hiermee gaan we aan de slag voor een passend ontwerp. Gaat u akkoord? Dan verzorgen we het complete traject van a tot z en geniet u binnen een mum van tijd van de tuin van uw dromen. Van stadstuinen tot weelderige landschapstuinen, elk tuinontwerp is mogelijk. Wij vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden in een persoonlijk adviesgesprek.

Zwemvijvers in de regio West-Vlaanderen

Heeft u altijd al de wens gehad om over een eigen zwembad in de tuin te beschikken, maar voelt u niets voor de chemicaliën en het onderhoud? Dan is een natuurlijke zwemvijver de ideale oplossing. Naast dat een zwemvijver een ware blikvanger vormt in uw tuin, geniet u op warme dagen van een heerlijk verkoelende duik. Zwemvijvers worden gezuiverd door planten. Ze zijn aan te leggen in elke denkbare vorm en uw vijver blijft het hele jaar door mooi. Informeert u gerust eens naar de prijzen, we voorzien u met alle plezier van een vrijblijvende offerte.

Ook voor poorten en afsluitingen op maat

Met een poort en afsluiting, passend in de stijl van uw tuin, maakt u uw tuin helemaal af. Ga eens met ons in gesprek, dan kunnen we u meer vertellen over de uiteenlopende materiaalsoorten en stijlen waar u uit kunt kiezen. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Aanleg van tuinen
  • Onderhoud van tuinen
  • Ontwerp van tuinen
  • Aanleg van opritten en terrassen
  • Plaatsen van afsluitingen en poorten
  • Aanplantingen
  • Gazonaanleg
  • Snoeiwerken
  • Aanleg van vijvers
  • Aanleg van natuurlijke zwemvijvers

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Ontwerp van tuinen Jabbeke, West-Vlaanderen

Trefwoord
Aanleg van tuinen, Onderhoud van tuinen, Ontwerp van tuinen, Aanleg van opritten en terrassen, Plaatsen van afsluitingen en poorten, Aanplantingen, Gazonaanleg, Snoeiwerken, Aanleg van vijvers, Aanleg van natuurlijke zwemvijvers
Rubriek
Snoeien en vellen van bomen, Tuinontwerp, Opritten en Terrassen, Tuinaanleg, Tuinonderhoud
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact