Contact
Naam
Verta BV
Adres
Langeveldstraat 125
Plaats
Opwijk
Provincie
Vlaams-Brabant
Social Media

Verta Tuinen in Opwijk, expert in bestratingswerken, grondwerken en meer

Bent u op zoek naar een professional in bestratingswerken? Maak dan kennis met Verta Tuinen BV uit Opwijk. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van bestratingswerken, grondwerken en verhardingswerken op maat. Zo kunt u ons inschakelen voor de aanleg van opritten, de aanleg van terrassen en de aanleg van parkings volledig op maat. Naast opritten en parkings, zijn wij ook uw partner voor het plaatsen van regenwaterputten en benodigde rioleringswerken. Voor al uw bestratings- en grondwerken rondom uw tuin of bedrijfsruimte, belt u eerst met Verta Tuinen BV.

Professionele bestratingswerken in Opwijk

Bij Verta Tuinen zijn we expert in het uitvoeren van bestratingswerken en grondwerken. Met ons uitgebreide machinepark, voeren wij elke opdracht tot in de puntjes voor u uit. Voorafgaand nemen we uitgebreid de tijd om uw wensen met u door te nemen en voorzien u tijdens dit gesprek van een deskundig advies. Zo bespreken we de verschillende materiaal opties en eventueel mogelijke legpatronen. Elke denkbare stijl is hierbij mogelijk, van landelijk en romantisch tot strak, onderhoudsvrij en modern. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Terrassen aanleggen in Vlaams-Brabant

Beschikt u thuis over een heerlijke tuin? Dan is er niets mooier dan een terras als verlengstuk van uw woonruimte te hebben. Van een deskundig aangelegd terras, heeft u jaren plezier. Zowel in de zomer, om lekker van het zonnetje te genieten en buiten te lunchen en dineren, als in de winter; met mooie lantaarns en een sfeervolle vuurkorf. Met onze expertise in de aanleg van terrassen, verzorgen we voor u een perfect terras op maat. Indien u wenst, leggen we ook een bijpassende oprit en parking voor u aan, zodat de gehele tuin in dezelfde stijl blijft. Belt u ons gerust voor prijsinformatie.

Werkzaam in een breed werkgebied

Met onze flexibele inzetbaarheid, zorgen we voor een accurate oplevering van uw project. Zo werken we ook op zaterdagen bijvoorbeeld. Bovendien zijn wij inzetbaar in de ruime omgeving rondom Opwijk, waardoor wij een grote groep klanten kunnen bedienen. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Aanleg van opritten
  • Aanleg van terrassen
  • Aanleg van parkings
  • Verhardingswerken
  • Bestratingswerken
  • Grondwerken
  • Plaatsen van regenwaterputten
  • Rioleringswerken
  • Opritten en parkings

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Bestratingswerken Opwijk, Vlaams-Brabant

Trefwoord
Aanleg van opritten, Aanleg van terrassen, Aanleg van parkings, Verhardingswerken, Bestratingswerken, Grondwerken, Plaatsen van regenwaterputten, Rioleringswerken, Opritten en parkings
Rubriek
Grondwerken, Opritten en Terrassen, Rioleringswerken, Verhardingen, Bestratingen en Bestratingswerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact