Contact
Naam
Tuinen AVO
Adres
Gentse Steenweg 140
Plaats
Zottegem
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

Voor professionele aanleg van tuinen en onderhoud van tuinen moet u bij Tuinen AVO in Zottegem zijn 

In Oost-Vlaanderen is er maar één bedrijf waar u mee in zee moet gaan als het op tuinen aan komt, en dat is met Tuinen AVO in Zottegem, regio Oost-Vlaanderen. Ons team van specialisten heeft kennis van alle facetten van groenonderhoud. Schakel ze in voor de aanleg van tuinen en het onderhoud van tuinen. Meer specifiek kunt u dan denken aan de aanleg van opritten en terrassen en het snoeien en vellen van bomen, maar ook aan het plaatsen van afsluitingen en poorten en het uitvoeren van beplantingswerken. Alsof dat nog niet genoeg is zit u ook voor kunstgras aanleggen, gazonaanleg, bestratingswerken en snoeiwerken bij ons helemaal goed.

Aanleg van tuinen Zottegem, Oost-Vlaanderen

Voor de vakkundige aanleg van tuinen in Zottegem

Met onze groene vingers en onze groene harten maken wij van Tuinen AVO in Zottegem van uw tuin een waar paradijs. Dankzij onze kennis en kunde kunnen wij u op de juiste manier adviseren over de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Een greep uit ons aanbod

Geniet het hele jaar door van uw tuin in Oost-Vlaanderen

Dankzij de werkzaamheden van Tuinen AVO in Zottegem is het nu wel heel gemakkelijk om het hele jaar door van uw tuin te genieten. Wij kunnen namelijk zowel eenmalig als periodiek onderhoud van tuinen voor u uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat uw gras er heerlijk groen bij ligt, dat bloemen en planten op de juiste manier verzorgd worden en snoeien en vellen uw bomen. Ook maken wij uw terras blinkend schoon. Wij de lasten, u de lusten. Ook voor advies over het onderhoud van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres.

Snoeiwerken & vellen en snoeien van bomen

Om zo goed mogelijk van de ruimte om uw huis te kunnen genieten, is het van belang om deze op de juiste manier in te richten. Grote bomen, planten en struiken nemen soms erg veel ruimte in beslag. Het is daarom van belang om regelmatig snoeiwerken uit te voeren of uit te laten voeren. Wanneer u hier geen zin of tijd voor heeft, of niet over de juiste kennis en materialen beschikt, kunt u in Zottegem en omgeving het beste de professionals van AVO Tuinen inschakelen. Wij hebben deze klus zo voor u geklaard.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met AVO Tuinen in Zottegem. U kunt ook het contactformulier invullen.

Beplantingswerken Zottegem, Oost-Vlaanderen

Trefwoord
Aanleg van tuinen, Onderhoud van tuinen, Aanleg van opritten en terrassen, Snoeien en vellen van bomen, Plaatsen van afsluitingen en poorten, Beplantingswerken, Gazonaanleg, Kunstgras aanleggen, Bestratingswerken, Snoeiwerken
Rubriek
Snoeien en vellen van bomen, Afsluitingen en poorten, Opritten en Terrassen, Tuinaanleg, Tuinonderhoud
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact