Contact
Naam
Efe Grill House
Adres
Zaveldriesstraat 2
Plaats
Genk
Provincie
Limburg
Social Media

Efe Grill House in Genk, de lekkerste Turkse gerechten in de buurt

Bent u ook zo’n liefhebber van alles uit de Turkse keuken? Loop dan zeker eens binnen bij Efe Grill House in Genk. Bij ons grill huis met terras kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod heerlijke dagverse Turkse gerechten. Zo biedt ons zelf bbq restaurant, malse halal bbq en halal kebab of een smaakvolle grill schotel, maar ook voor dagverse soep een lekkere pizza, bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een zelf grill restaurant met ambachtelijk huisbereide kebab, gaat u naar Efe Grill House. Wij staan klaar om de lekkerste gerechten voor u te bereiden. Graag tot binnenkort!

nieuwed.jpg - Efe Grill House, Genk

De lekkerste Turkse gerechten in Genk

Bij Efe Grill delen we graag de heerlijkste gerechten uit de Turkse keuken met onze gasten. Op onze gevarieerde menukaart vindt u dan ook alles voor een smakelijke lunch of een uitgebreid diner. Van wraps, broodjes, Turkse pizza’s en frisse salades, tot complete schotels en pizza’s. Alles wordt met dagverse ingrediënten en met de hand voor u klaargemaakt. Zo staan wij garant voor gerechten van de hoogste kwaliteit en de beste smaakbeleving. Heeft u geen tijd om bij ons langs te komen? Dan bezorgen we gewoon bij u aan de deur.

Durum, adana, pita, kebab en meer in Limburg

Wij zijn trots op onze Turkse roots en dat proeft u direct terug in onze gerechten. Onze ambachtelijk bereide kebab is dan ook bekend in de ruime omtrek van Genk. Heeft u onze adana al eens geprobeerd? Een pittige saté van pikant gehakt. Of wat dacht u van een heerlijke rijkgevulde linzensoep; de mercimek, met een durum wrap gevuld met shoarma? Ook onze speciale pizza sucuklu, kunnen wij van harte aanbevelen. Neem vast een kijkje op onze menukaart en maak vast uit een keuze uit ons ruime aanbod.

Ook voor het plaatsen van een online bestelling

Wij helpen u graag een beetje bij uw drukbezette bestaan. Daarom kunt u al onze gerechten ook gewoon, zes dagen per week, online of telefonisch bij ons bestellen. Zo kunt u toch proeven van al die verschillende smaken en hoeft u de deur niet uit. Enkel op maandag zijn wij gesloten. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende gerechten:

  • Halal bbq
  • Pizza
  • Dagverse soep
  • Halal kebab
  • Turkse gerechten
  • Grill schotel
  • Grill huis met terras
  • Ambachtelijk huisbereide kebab
  • Zelf bbq restaurant
  • Zelf grill restaurant

Wilt u meer informatie over onze gerechten of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Turkse gerechten Genk, Limburg

Trefwoord
Halal bbq, Pizza, Dagverse soep, Halal kebab, Turkse gerechten, Grill schotel, Grill huis met terras, Ambachtelijk huisbereide kebab, Zelf bbq restaurant, Zelf grill restaurant
Rubriek
Thuisbezorging, Grill en Dönerkebap Eethuis, Turkse restaurants, Grillhuis, Grill Restaurant
Openingstijden
Ma gesloten
Di 12:00 - 23:00
Wo 12:00 - 23:00
Do 12:00 - 23:00
Vr 12:00 - 23:00
Za 12:00 - 23:00
Zo 12:00 - 23:00
Contact