Contact
Naam
Rouwcentrum Jan Partous
Adres
Alsembergsteenweg 1001
Plaats
Alsemberg (Beersel)
Provincie
Vlaams-Brabant
Website
Social Media

Rouwcentrum Jan Partous in Alsemberg, voor een waardig afscheid en professionele nazorg na uitvaart

De uitvaart van een nabestaande wilt u zo integer mogelijk maken. Bij Rouwcentrum Jan Partous in Alsemberg, doen we er alles aan om een originele en persoonlijke uitvaart te verzorgen. U kunt bij ons bijzondere grafmonumenten uitkiezen, de mooiste uitvaartbloemen bestellen, een staande grafsteen kopen en een keuze maken uit de mooiste rouwjuwelen soorten. Na een overlijden, helpen wij u met de keuze uit vele voorbeelden rouwkaarten en zorgen, indien gewenst, voor digitale rouwberichten. Na afloop van het afscheid, kunnen wij voor u tevens de koffietafel organiseren en bieden wij een professionele nazorg na uitvaart. Voor een begrafenisondernemer beste reviews, bent u bij Rouwcentrum Jan Partous aan het juiste adres.

Professionele nazorg na uitvaart Alsemberg (Beersel), Vlaams-Brabant

Eigentijds rouwcentrum voor een persoonlijk afscheid

Na een overlijden bent u bezig met uw verdriet. Op dat moment is het fijn wanneer een professional u bijstaat met alle praktische zaken die georganiseerd dienen te worden. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan binnen de uitvaartsector, zijn wij in 2011 van start gegaan met ons eigen rouwcentrum. Rust, ruimte en sereniteit staan bij ons voorop. Wij nemen alle tijd om naar uw wensen te luisteren en organiseren de complete crematie of begrafenis. Hiervoor staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar door heel België. Ook bij een overlijden in het buitenland, verzorgen wij de repatriëring, want elk leven is uniek en verdient een uniek afscheid. 

Professionele nazorg na uitvaart in Vlaams-Brabant

Ondersteuning krijgen met praktische zaken is fijn, maar na de begrafenis of crematie begint de tijd van rouw en het verwerken van verdriet. Juist dan is het prettig wanneer u professionele hulp kunt ontvangen in de vorm van rouw- of stervensbegeleiding. We staan u bij tijdens dit rouwproces met het verwerken van het verlies. U kunt bij ons terecht met uw verdriet en bieden een luisterend oor tijdens deze moeilijke periode. Zo helpen we u een weg te vinden in deze emotioneel zware tijd.

Leg uw uitvaart van tevoren bij ons vast

Wilt u uw nabestaanden liever niet laten gissen naar uw wensen wanneer u er zelf niet meer bent? Bel ons dan om een afspraak te maken, uw wensen vooraf te bespreken en vast te leggen. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende producten en diensten:

  • Mooiste rouwjuwelen soorten
  • Koffietafel organiseren
  • Voorbeelden rouwkaarten
  • Mooiste uitvaart bloemen bestellen
  • Bijzondere grafmonumenten
  • Professionele nazorg na uitvaart
  • Begrafenisondernemer beste reviews
  • Digitale rouwberichten
  • Een originele en persoonlijke uitvaart
  • Staande grafsteen kopen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Koffietafel organiseren Alsemberg (Beersel), Vlaams-Brabant

Trefwoord
Mooiste rouwjuwelen soorten, Koffietafel organiseren, Voorbeelden rouwkaarten, Mooiste uitvaart bloemen bestellen, Bijzondere grafmonumenten, Professionele nazorg na uitvaart, Begrafenisondernemer beste reviews, Digitale rouwberichten, Een originele en persoonlijke uitvaart, Staande grafsteen kopen
Rubriek
Begrafenis-, crematie- en uitvaartverzorging, Uitvaartverzorging, Uitvaartcentrum, Funerarium, Begrafenissen
Openingstijden
Ma 09:00 - 17:00 op afspraak
Di 09:00 - 17:00 op afspraak
Wo 09:00 - 17:00 op afspraak
Do 09:00 - 17:00 op afspraak
Vr 09:00 - 17:00 op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact