Contact
Naam
De Hertogh BV
Adres
Kruisstraat 25
Plaats
Humbeek
Provincie
Vlaams-Brabant

De Hertogh BV in Humbeek, professioneel funerarium in de buurt voor een waardig en liefdevol afscheid

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden staat het team van De Hertogh BV uit Humbeek klaar om u te ondersteunen bij de organisatie van een waardig afscheid. Wij zijn uw funerarium in de buurt voor de realisatie van bijzondere uitvaart ideeën op maat. Als begrafenisondernemer beste reviews vindt u bij ons bijzondere grafmonumenten en kunt u ook een staande grafsteen kopen. Bovendien kunt u bij ons de mooiste uitvaart bloemen bestellen. Wij bieden uiteenlopende voorbeelden rouwkaarten en de mooiste rouwjuwelen soorten. Ook kunnen wij uw koffietafel organiseren. Tenslotte zorgen wij voor een professionele nazorg na uitvaart. Belt u ons gerust, wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

Funerarium in de buurt in Humbeek

Na een overlijden volgt verdriet en rouw. U bent bezig met uw eigen emoties en nadenken over de vormgeving van een afscheid is vaak lastig. Bij rouwcentrum De Hertogh zijn wij gespecialiseerd in de organisatie van elk soort gewenste uitvaart. Wij begeleiden u met het complete traject van a tot z. Hierbij houden wij rekening met de wensen van de overledenen en nabestaanden en zorgen voor maatwerk, passend bij het gewenste afscheid. Wij beschikken over een vestiging in Humbeek, maar zijn ook werkzaam buiten onze regio, waarbij afstand geen rol speelt.

Professionele begrafenisondernemer in Vlaams-Brabant

Dankzij onze uitgebreide expertise, kunnen we u een breed dienstenpakket aanbieden. Zo kunnen we u bijvoorbeeld met de voorafregeling helpen bij het vormgeven van uw eigen crematie of begrafenis. We gaan met elkaar in gesprek en bespreken de mogelijkheden, uw wensen en ideeën. Zo hoeven uw nabestaanden nergens meer over na te denken en is ook de financiële afhandeling op voorhand geregeld. Wij beschikken over een eigen rouwcentrum waar nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen. In onze toonzaal vindt u diverse voorbeelden van grafversieringen, gedenksteentjes en meer. Wij vertellen u graag meer tijdens een persoonlijke kennismaking.

Online condoleren mogelijk via onze website

Op verzoek van de nabestaanden plaatsen wij de rouwbrief op onze website en hebben vrienden, collega's en kennissen de mogelijkheid om online een condoleance bericht te sturen. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende producten en diensten:

  • Mooiste rouwjuwelen soorten
  • Koffietafel organiseren
  • Voorbeelden rouwkaarten
  • Mooiste uitvaart bloemen bestellen
  • Bijzondere grafmonumenten
  • Staande grafsteen kopen
  • Funerarium in de buurt
  • Professionele nazorg na uitvaart
  • Bijzondere uitvaart ideeën
  • Begrafenisondernemer beste reviews

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Funerarium in de buurt Humbeek, Vlaams-Brabant

Trefwoord
Mooiste rouwjuwelen soorten, Koffietafel organiseren, Voorbeelden rouwkaarten, Mooiste uitvaart bloemen bestellen, Bijzondere grafmonumenten, Staande grafsteen kopen, Funerarium in de buurt, Professionele nazorg na uitvaart, Bijzondere uitvaart idee├źn, Begrafenisondernemer beste reviews
Rubriek
Begrafenis-, crematie- en uitvaartverzorging, Rouwkransen, Begrafenissen
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact