Contact
Naam
WK Cleaning
Adres
Corluylei 93
Plaats
Borsbeek
Provincie
Antwerpen
Social Media

WK Cleaning in Borsbeek de specialist in schoonmaak van kantoren, opritten, terrassen en dakgoot reinigen

Welkom bij de reinigingsspecialist WK Cleaning in Borsbeek, uw professionele partner voor het reinigen van kantoren en woningen van top tot teen! Met ervaring, expertise en een sterke passie voor proper gaan onze teams ook graag voor u aan de slag met professionele dampkapreiniging, met een huis leegmaken bij overlijden, dampkapreiniging voor horeca, het schoonmaken van kantoren, het reinigen van terrassen en opritten, dakgoot reinigen en het ontmossen van daken. Ook voor kluswerken zoals een reparatie van ventilatiemotor, een afvoer ontstoppen goede prijs en voor uw interieurafwerking door onze professionele schilders kunt u rekenen op WK Cleaning.  

Over WK Cleaning in Borsbeek

WK Cleaning en WK Algemene Klusjesdienst is één ervaren bedrijf, waar u terechtkunt voor al uw schoonmaak- en kluswerken. Van algemene reiniging industrieel en privé, loodgieterij, schilderwerken tot aan allerlei andere kleine en grote klussen. U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw grote en kleine werken en van industriële reiniging van keukens, dampkappen en frigo’s, inclusief voor horeca bedrijven. Hiervoor ontvangt u altijd een officieel attest zodat u kunt aantonen dat al uw installaties brandschoon zijn. Heeft u vragen of wenst u advies voor uw woning of pand? Aarzel niet, maar neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag verder met raad, daad en een offerte perfect op maat. 

Opritten, terrassen en dakgootreiniging

Bij WK Cleaning hebben we ons ook gespecialiseerd in het reinigen van opritten, terrassen en dakgoten en dit uiteraard voor particulieren en bedrijven. Het verwijderen van algen, mos en alle andere mogelijke vlekken en vuil behoren tot onze taken. Hiermee willen we u een totaalaanbod aan schoonmaakdiensten aanbieden, zodat u nergens omkijken naar heeft en uw pand en woning altijd straalt. Ook voor schilderwerken met een perfecte afwerking, loodgieterij en klussen die nodig zijn om uw huis in orde te brengen, staan we steeds klaar om u verder te helpen.

Ons aanbod in Antwerpen en heel Vlaanderen

Bij WK Cleaning willen we u graag het beste van alles aanbieden. Met onze teams staan we in de hele regio Vlaanderen klaar om u een vlekkeloze service aan te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor het doornemen van uw project en meer informatie of het maken van een afspraak voor onze diensten en services, waaronder:

  • Professionele dampkapreiniging
  • Huis leegmaken bij overlijden
  • Dampkapreiniging voor horeca
  • Schoonmaken van kantoren
  • Reinigen van terrassen en opritten
  • Reparatie van ventilatiemotor
  • Afvoer ontstoppen goede prijs
  • Dakgoot reinigen
  • Ontmossen van daken
  • Professionele schilder

Neem eenvoudig contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een (vrijblijvende) offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Dakgoot reinigen Borsbeek, Antwerpen

Trefwoord
Professionele dampkapreiniging, Huis leegmaken bij overlijden, Dampkapreiniging voor horeca, Schoonmaken van kantoren, Reinigen van terrassen en opritten, Reparatie van ventilatiemotor, Afvoer ontstoppen goede prijs, Dakgoot reinigen, Ontmossen van daken, Professionele schilder
Rubriek
Schoonmaakbedrijven, Opritten en Terrassen, Ontstoppen van afvoerleidingen, Schilder, Dakreiniging
Openingstijden
Ma 08:00 - 21:00 op afspraak
Di 08:00 - 21:00 op afspraak
Wo 08:00 - 21:00 op afspraak
Do 08:00 - 21:00 op afspraak
Vr 08:00 - 21:00 op afspraak
Za 08:00 - 21:00 op afspraak
Zo 08:00 - 21:00 op afspraak
Contact