Contact
Naam
Renoprofs
Adres
Haringstraat 29 A
Plaats
Harelbeke
Provincie
West-Vlaanderen

Renoprofs uit Harelbeke, uw betrouwbare aannemer voor een complete totaalrenovatie

Wilt u binnenkort uw huis renoveren? Maak dan kennis met Renoprofs uit Harelbeke. Als professionele aannemer totaalrenovatie, kunt u bij ons terecht voor de complete verbouwing van uw woning. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld zowel al het benodigde binnenschrijnwerk evenals het buitenschrijnwerk en bieden hierbij tevens onze schilder decoratieve technieken voor de perfecte afwerking. Ook voor professionele Gyprocwerken, bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien, kunt u ons ook inschakelen in het geval van een benodigde dakreparatie bij lekkages en het schilderen van gevels. Voor een totale woningrenovatie uitgevoerd door een betrouwbare aannemer, belt u eerst met Renoprofs.

Betrouwbare aannemer uit Harelbeke

Bij Renoprofs zijn we trots op ons vak. We werken dan ook met veel passie aan het renoveren van uw woning, om het droomhuis te creëren zoals u dat in gedachten heeft. Dankzij onze uitgebreide expertise, bieden wij u een breed dienstenpakket, waardoor u tijdens uw totale renovatie slechts te maken krijgt met één aanspreekpunt. Van het herindelen van kamers en het schilderen met decoratieve verftechnieken, tot het bouwen van maatwerk inbouwkasten, deuren en trappen; elke opdracht is bespreekbaar. Belt u ons gerust eens op om uw plannen aan ons voor te leggen.

Professionele Gyprocwerken in West-Vlaanderen

Naast totaalrenovaties, kunt u ons ook inschakelen voor op zichzelf staande opdrachten. Met Gyproc bijvoorbeeld, kunnen wij de complete inrichting van een ruimte veranderen. Bovendien is het met Gyprocplaten mogelijk om valse wanden en plafonds te plaatsen, zodat u direct over strakke wanden en plafonds beschikt. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid gebruik te maken van speciale Gyproc met een geluiddempende werking, waardoor u minder hinder ondervindt van omgevingsgeluiden. Wij vertellen u graag meer over de uitgebreide opties, tijdens een persoonlijke kennismaking.

Ook voor noodzakelijke dakreparaties 

Ruikt u een muffe lucht in huis, of ziet u vochtkringen aan de bovenzijde van uw muur? Wacht niet langer en bel ons direct om eventuele lekkages aan uw dak op te sporen en op te lossen. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende producten en diensten:

  • Huis renoveren
  • Totale woningrenovatie
  • Dakreparatie bij lekkages
  • Betrouwbare aannemer
  • Professionele aannemer totaalrenovatie
  • Binnenschrijnwerk
  • Buitenschrijnwerk
  • Schilderen van gevels
  • Schilder decoratieve technieken
  • Professionele Gyprocwerken

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Betrouwbare aannemer Harelbeke, West-Vlaanderen

Trefwoord
Huis renoveren, Totale woningrenovatie, Dakreparatie bij lekkages, Betrouwbare aannemer, Professionele aannemer totaalrenovatie, Binnenschrijnwerk, Buitenschrijnwerk, Schilderen van gevels, Schilder decoratieve technieken, Professionele gyprocwerken
Rubriek
Bouwbedrijven, Renovatiewerken, Gevelrenovatie, Totaalrenovaties, Aannemers
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact