Contact
Naam
BV Lannoye David
Adres
Gistelsesteenweg 646
Plaats
Sint-Andries
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Laat in West-Vlaanderen al uw binnenvloeren plaatsen door BV Lannoye David in Sint-Andries

In Sint-Andries gaat u voor het laten plaatsen van vloertegels en tevens voor binnenvloeren plaatsen naar de ervaren vloerenlegger van BV Lannoye David. Ook voor het aanleggen van opritten en het aanleggen van terrassen bent u bij onze vloerder aan het juiste adres. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het uitvoeren van ruwbouwwerken, badkamerrenovatie en metselwerken. Bij ons vindt u diverse specialisten onder één dak, één aanspreekpunt voor al uw vragen en suggesties, dat geeft veel rust.

Wat kan ons team in West-Vlaanderen voor u doen?

Al vele jaren weet men voor het laten uitvoeren van diverse klussen de weg te vinden naar het ervaren team van BV Lannoye David in Sint-Andries. Wij houden altijd rekening met de wensen en voorkeuren van onze klanten, en brengen al onze klussen altijd tot een goed einde. Een greep uit ons dienstenaanbod

  • Binnenvloeren plaatsen
  • Aanleggen van opritten
  • Aanleggen van terrassen
  • Ruwbouwwerken
  • Badkamerrenovatie
  • Ervaren vloerenlegger
  • Plaatsen van vloertegels

Wij zijn zeer ervaren met binnenvloeren plaatsen

Om te zorgen voor een stevige basis in de woning van al onze klanten, hebben wij van BV Lannoye David in Sint-Andries ons gespecialiseerd in het plaatsen van binnenvloeren. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de vloer strak en kundig wordt aangelegd, maar ook dat deze past bij de sfeer die u in uw woning wilt creëren. Daarom kunnen wij niet alleen uw vloeren plaatsen, maar u ook voorzien van informatie over de voordelen en nadelen van de verschillende types binnenvloeren waarmee wij werken. Zo kunt u de meest passende keuze maken.

Voor de badkamer van uw dromen in Sint-Andries

De dag goed beginnen en eindigen doet u het beste in een badkamer die helemaal aan uw wensen en voorkeuren voldoet. Mocht u een nieuwe badkamer willen plaatsen, of wanneer u op zoek bent naar een team dat badkamerrenovaties uitvoert, gaat u het beste in zee met BV Lannoye David uit Sint-Andries. Wij kunnen zowel ingeschakeld worden voor uw totale badkamerrenovatie als voor kleinere deelprojecten. Naast het uitvoeren van de renovatiewerkzaamheden kunnen wij u ook adviseren over de juiste materialen en het meest passende interieur.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met BV Lannoye David in Sint-Andries. U kunt ook het contactformulier invullen.

Binnenvloeren plaatsen Sint-Andries, West-Vlaanderen

Trefwoord
Aanleggen van opritten, Aanleggen van terrassen, Binnenvloeren plaatsen, Ruwbouwwerken, Badkamerrenovatie, Ervaren vloerenlegger, Plaatsen van vloertegels
Rubriek
Opritten en Terrassen, Klinkerwerken, Vloer- en tegelwerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact