Contact
Naam
Algemeen Schrijnwerk De Paepe Guy
Adres
Ferdinand Van Hoeynissenstraat 19
Plaats
Kerksen
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

Algemeen Schrijnwerk De Paepe Guy in Kerksken, uw interieurafwerking woning volledig naar wens

Heeft u plannen uw woning opnieuw in te richten? Ga dan eerst eens in gesprek met Algemeen Schrijnwerk De Paepe Guy uit Kerksken. Wij zijn gespecialiseerd in algemene schrijnwerken voor de interieurafwerking woning, een nieuwe zolderinrichting en keukenrenovatie. Bij de installatie van keukens, verzorgen wij ook uw montage Ikea artikelen naar wens. Ook kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van binnendeuren en het plaatsen van binnenramen. Indien gewenst, verzorgen wij tevens uw nieuwe badkamer betegeling. Buitenshuis komen wij ook bij u thuis voor het plaatsen van carports op maat. Voor een expert in schrijnwerken, staat het team van Algemeen Schrijnwerk De Paepe Guy klaar u van dienst te zijn.

AlInterieurafwerking woning Kerksen, Oost-Vlaanderen

Stijlvolle interieurafwerking woning in Kerksken

Bij Algemeen Schrijnwerk De Paepe Guy, komt u terecht bij een vakman met meer dan 20 jaar ervaring op de teller. Dit ziet u direct terug in de superieure afwerking van al uw schrijnwerk. Bij ons begint elke opdracht met een inventariserend gesprek, waarbij we u voorzien van een deskundig advies. Elke denkbare stijl is mogelijk, waarbij u zelf bepaalt naar welk materiaal uw voorkeur uitgaat. Bij onze projecten houden we ons stipt aan onze afspraken en deadlines. Zo weet u van tevoren exact waar u aan toe bent. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden tijdens een persoonlijke kennismaking.

Een nieuwe zolderinrichting in Oost-Vlaanderen

Heeft u een zolder waar u weinig gebruik van maakt? Dan kijken we graag, samen met u, hoe we uw zolder kunnen omtoveren tot een volledig bruikbare nieuwe kamer. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van Gyproc wanden inclusief de afwerking met pleister- en schilderwerk, inbouwkasten plaatsen, het aansluiten van de benodigde elektra en vloerbekleding. Van extra hobbyruimte tot compleet nieuwe slaapkamer, alles is mogelijk en volledig volgens uw wensen. 

Gratis opmeting en een vrijblijvende offerte

U kunt gebruikmaken van onze diensten in de hele regio Oost-Vlaanderen. Nodigt u ons uit voor een adviesgesprek? Dan verzorgen wij gratis de opmeting en ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Montage Ikea artikelen
  • Gespecialiseerd in algemene schrijnwerken
  • Interieurafwerking woning
  • Zolderafwerking
  • Keukenrenovatie
  • Badkamer betegeling
  • Plaatsen van binnendeuren
  • Installatie van keukens
  • Plaatsen van binnenramen
  • Plaatsen van carports

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Plaatsen van carports Kerksen, Oost-Vlaanderen

Trefwoord
Montage Ikea artikelen, Gespecialiseerd in algemene schrijnwerken, Interieurafwerking woning, Zolderafwerking, Keukenrenovatie, Badkamer betegeling, Plaatsen van binnendeuren, Installatie van keukens, Plaatsen van binnenramen, Plaatsen van carports
Rubriek
Schrijn- & timmerwerken, Renovatiewerken, Schrijnwerkerij - Interieur, Renovatie Parketvloeren
Contact