Contact
Naam
Franssens Boomverzorging
Adres
Bremdreef 25
Plaats
Wingene
Provincie
West-Vlaanderen
Mobiel
E-mail

Social Media

Franssens Boomverzorging in Wingene, van groenproject tot het uitfrezen van boomwortels

Zoekt u een deskundige op het gebied van groenadvies? Maak dan snel een afspraak met Franssens Boomverzorging in Wingene. Naast controle en opsporing van ziektes en aantastingen van bomen, verzorgen wij ook het uitfrezen van boomwortels en versnipperen en hakselen van snoeiafval. Zo laten wij alles netjes opgeruimd achter. Bovendien zijn wij inzetbaar voor het ontwerp van tuinen op maat en de aanleg van tuinen met bijbehorend onderhoud van tuinen. Wij verzorgen uw volledige tuinaanleg tot in de puntjes. Inclusief het aanleggen van opritten en terrassen, het plaatsen van afsluitingen en poorten, al uw aanplantingen en gazonaanleg. Heeft u ook altijd een droomtuin gewild? Bel met Franssens Boomverzorging voor een vrijblijvende offerte.

Uitfrezen van boomwortels - Franssens Boomverzorging, Wingene

Waarom Franssens Boomverzorging?

Bij Franssens Boomverzorging hebben we een passie voor alles wat met de verzorging van bomen te maken heeft evenals tuinprojecten. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van boomverzorging en tuinprojecten, weten we voor u een tuin te creëren, volledig naar uw wensen en ideeën. Uiteraard voorzien we u tijdens dit traject van een deskundig advies. We denken mee in oplossingen passend bij uw tuinontwerp en budget en werken met veel oog voor detail aan een excellente uitvoering van uw opdracht. Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Naast een totaalconcept, kunt u ook bij ons terecht voor nieuwe beplanting, onderhoud, of een jaarlijkse opfrisbeurt. Graag vertellen we u meer in een persoonlijk gesprek.

Uitfrezen van boomwortels

Beschikt u over bomen in of rondom uw tuin? Dan is het u vast opgevallen dat er bij hevige storm flink wat takken naar beneden vallen. Bomen zijn prachtig, maar hebben wel enig onderhoud nodig om gezond en sterk te blijven. Om schade te voorkomen, kunt u ons inschakelen om uw bomen te onderhouden. Wij maken bij de boomverzorging gebruik van speciale klimtechnieken met touwen, waardoor wij ook op lastig bereikbare plekken kunnen werken. Is een boom niet meer te redden? Dan vellen wij de boom en frezen de boomwortels netjes voor u uit.

Breed pakket aan diensten

Of het nu nieuwe beplanting betreft, een complete tuinrenovatie of het wegfrezen van boomwortels; u kunt ons overal voor uitnodigen. Elke opdracht is bespreekbaar, groot of klein. Wij bieden onze klanten o.a. de volgende diensten:

  • Aanleggen van opritten en terrassen
  • Plaatsen van afsluitingen en poorten
  • Aanplantingen
  • Gazonaanleg
  • Controle en opsporing van ziektes en aantastingen van bomen
  • Uitfrezen van boomwortels
  • Versnipperen en hakselen van snoeiafval
  • Aanleg van tuinen
  • Onderhoud van tuinen
  • Ontwerp van tuinen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Uitfrezen van boomwortels Wingene

Trefwoord
Aanleggen van opritten en terrassen, Plaatsen van afsluitingen en poorten, Aanplantingen, Gazonaanleg, Controle en opsporing van ziektes en aantastingen van bomen, Uitfrezen van boomwortels, Versnipperen en hakselen van snoeiafval, Aanleg van tuinen, Onderhoud van tuinen, Ontwerp van tuinen
Rubriek
Snoeien en vellen van bomen, Tuinontwerp, Boomverzorging, Tuinaanleg, Tuinonderhoud
Openingstijden
Ma 08.00 - 18.00 op afspraak
Di 08.00 - 18.00 op afspraak
Wo 08.00 - 18.00 op afspraak
Do 08.00 - 18.00 op afspraak
Vr 08.00 - 18.00 op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten
Contact