Contact
Naam
Krokantje
Adres
Dokter Vanderhoeydonckstraat 19A
Plaats
Lummen
Provincie
Limburg
Social Media

Dagverse broodjes, schotels en maaltijden van Krokantje in Lummen Limburg

Heeft u trek in lekkere en gezonde belegde broodjes, koude schotels of heerlijke spaghetti met vers bereide saus? Kom dan snel naar Krokantje in Lummen. Met passie, kennis en kunde staan we klaar om u van het beste uit onze keuken te serveren. Kom langs, proef en geniet of kies voor levering van maaltijden aan huis. Onze huisbereide slaatjes, lekkere croques, dagverse broodjes, broodjes voor feesten en broodjes voor vergaderingen gaan er bij iedereen in als zoete koek! Geniet van onze broodjeszaak met een zomerterras en geniet van ons op locatie. Bij Krokantje zorgen we ervoor dat we alles vers en tot in de puntjes voor u verzorgen.

Dagverse broodjes Lummen, Limburg

Dagverse broodjes in Lummen

Krokantje is prijsbewust en draagt versheid hoog in het vaandel. Onze broodjes zijn dagvers en we bakken gedurende de dag verschillende keren nieuwe broodjes, zodat we u altijd krokante broodjes kunnen serveren! Vanzelfsprekend zijn ook onze andere snacks van topkwaliteit. Ons team ontvangt u met open armen en helpt u vriendelijk verder. Als het warm weer is, kunt u van de zon genieten op ons terras terwijl u geniet van onze lekkere snacks! Krokantje is net buiten het centrum gelegen en is makkelijk bereikbaar. Er is veel parkeergelegenheid in de buurt. Komt u ook eens smullen bij ons Krokantje?

Ons aanbod en onze services in Limburg

Bij Krokantje kunt u terecht voor lekkere, gezonde belegde broodjes, heerlijke snacks zoals spaghetti, slaatjes, croques en broodjes voor feesten en vergaderingen. Naast belegde broodjes en snacks kunt u bij ons ook drank kopen, zowel in blikjes als in flesjes. Neem contact op of kom eens langs voor ons aanbod en onze services:

  • Lekkere en gezonde belegde broodjes
  • Koude schotels
  • Spaghetti met vers bereide saus
  • Levering van maaltijden aan huis
  • Huisbereide slaatjes
  • Lekkere croques
  • Dagverse broodjes
  • Broodjes voor feesten
  • Broodjes voor vergaderingen
  • Broodjeszaak met een zomerterras

Snel en eenvoudig bestellen om heerlijk te genieten

Bij Krokantje kunt u snel en eenvoudig bestellen. Dit kan niet alleen bij ons in de zaak, maar ook telefonisch en via fax. Bestellingen kunnen tot 10:00 uur geplaatst worden. U kunt uw bestelling zelf komen afhalen, maar wij leveren onze producten ook op uw kantoor. Vanaf vijf broodjes is de levering gratis indien de bestelling in een straal van 10 kilometer geleverd moet worden. Er zijn 12 zitplaatsen in onze zaak, dus kom ook gerust eens met uw gezelschap bij ons uw maaltijd nuttigen! Mogen we u eens meer vertellen over onze kaart en onze bestel- en leveringsservice?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het plaatsen van een bestelling en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Broodjeszaak met een zomerterras Lummen, Limburg

Trefwoord
Lekkere en gezonde belegde broodjes, Koude schotels, Spaghetti met vers bereide saus, Levering van maaltijden aan huis, Huisbereide slaatjes, Lekkere croques, Dagverse broodjes, Broodjes voor feesten, Broodjes voor vergaderingen, Broodjeszaak met een zomerterras
Rubriek
Broodjeszaken
Openingstijden
Ma gesloten
Di 09:00 - 15:00
Wo 09:00 - 15:00
Do 09:00 - 15:00
Vr 09:00 - 15:00
Za 11:00 - 15:00
Zo gesloten
Contact