Contact
Naam
DS Workx
Adres
Weefbergstraat 5
Plaats
Averbode (Scherpenheuvel-Zichem)
Provincie
Vlaams-Brabant
Mobiel
E-mail

Website
Social Media

DS Workx in Averbode is de specialist in grond en graafwerken

Heeft u een klus in of rondom uw woning? DS Workx in Averbode staat tot uw dienst! Of het nu gaat om het aanleggen van opritten, het aanleggen van terrassen, of om grond en graafwerken… Het bedrijf staat voor u klaar. Met jarenlange en gedegen ervaring in grond en graafwerken bent u steeds aan het juiste adres bij DS Workx voor al uw klussen. Kom gerust met ons in contact voor een perfecte uitvoering van verhardingswerken en klinkerwerken. Zelfs voor het plaatsen en onderhouden van paarden pistes zijn wij de aangewezen partij.

Grond en graafwerken Averbode (Scherpenheuvel-Zichem), Vlaams-Brabant

DS Works voor bedrijven en particulieren

DS Workx onderscheidt zicht van andere bedrijven door het bieden van kwaliteit tegen een goede prijs. Ons meewerkend patroon zorgt voor een perfecte en stipte oplevering. Zelfs na de afronding van het project staan wij nog voor u klaar als er iets is. Zowel bedrijven als particulieren kunnen een beroep doen op onze diensten. Wij brengen graag een vrijblijvend plaatsbezoek voor offerte op maat.

Grond en graafwerken

Wilt u een mooie oprit laten aanleggen? Wij realiseren het graag voor u. Het aanleggen van opritten kunnen wij in alle gewenste materialen realiseren. Wilt u uw oprit pad zo representatief mogelijk hebben? Wij voeren de klinkerwerken uit. Met de juiste machine, toebehoren en nauwkeurigheid is geen werk onmogelijk voor ons. Naast graafwerken kunt u bij ons ook terecht voor allerlei afbraakwerken. Doe een beroep op DS Workx voor uw bouwplannen.

Verhardingswerken en meer

Naast de verschillende verhardingswerken en afbraakwerken kunt u bij ons ook terecht voor het huren van kraanmachinisten en wielladermachinisten. Neem vrijblijvend contact op voor onder andere de volgende diensten:

  • Klinkerwerken
  • Verhardingswerken
  • Grond en graafwerken
  • Afbraakwerken
  • Aanleggen van opritten
  • Aanleggen van terrassen
  • Plaatsen en onderhouden van paarden pistes

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op.

Klinkerwerken Averbode (Scherpenheuvel-Zichem), Vlaams-Brabant

Trefwoord
Klinkerwerken, Verhardingswerken, Grond en graafwerken, Aanleggen van opritten, Aanleggen van terrassen, Plaatsen en onderhouden van paarden pistes
Rubriek
Grondwerken, Verhardingen, Klinkerwerken, Graafwerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact