Contact
Naam
Bloemen Stul
Adres
Luitenant Dobbelaerestraat 2
Plaats
Zomergem
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

De bloemist die kleur en geur aan uw leven brengt, is die van Bloemen Stul in Zomergem

De beste plek om verse snijbloemen te kopen, buitenplanten of kamerplanten in pot te kopen is bij Bloemen Stul in Zomergem. Daar hebben ze elke dag weer de mooiste bloemen en planten voor u klaar staan. De bloemisten hebben ruime kennis over alles wat ze verkopen en delen dit graag met u. Heeft u geen zin om elke week of maand een nieuw boeket voor uzelf of iemand anders samen te stellen? Ga dan voor een bloemabonnement, en u kunt uw bloemen laten bezorgen. Ook voor het bestellen van rouwwerk als grafkransen of voor de verzorging van bloemen bij huwelijksfeest draait de bloemist van Bloemen Stul zijn hand niet om.

Bloemist - Bloemen Stul, Zomergem

Altijd een mooi aangeklede woning en tuin

Breng sfeer en geur aan in uw huis en uw tuin met de juiste bloemen en planten. Bloemen Stul in Zomergem helpt u graag door middel van het geven van advies op het gebied van:

  • Verse snijbloemen kopen
  • Buitenplanten
  • Kamerplanten in pot
  • Bestellen van rouwwerk en grafkransen
  • Verzorging van bloemen bij huwelijksfeest

De mooiste creaties bij u thuis afgeleverd door bloemist

Voor uzelf of iemand die u lief hebt is het perfecte cadeau toch wel een bloemabonnement. Wanneer u deze aanschaft, kunt u zelf aangeven of u wekelijks of maandelijks een prachtig boeket wilt ontvangen. Kies voor een bepaalde stijl of kleur en krijg altijd de bloemen die bij u passen. De bloemisten van Bloemen Stul in Zomergem zorgen er telkens weer voor dat de meest geurige bloemen in dit boeket aanwezig zullen zijn. Een weekje zonder bloemen? Met één belletje zet u het abonnement gemakkelijk op pauze.

Prachtige bloemen op jullie grote dag

Bloemen op uw bruiloft zorgen voor een kleurrijk geheel. Bloemen Stul in Zomergem verzorgt graag alle bloemen voor uw bruiloft. Van bloemen op tafel, de trouwauto en als aankleding tot het boeket van de bruid en een corsage voor de man, alles kan op elkaar afgestemd worden, of juist niet als dat uw keuze is. De bloemisten zorgen er voor dat de bloemen worden geleverd wanneer ze vol in bloei staan, zodat u niet alleen kunt genieten van elkaar, maar ook van de prachtigste geuren en kleuren. Zo wordt uw dag gegarandeerd een kleurrijk succes.

Heeft u vragen of wilt u een bestelling doorgeven? Aarzel dan niet en neem contact op met Bloemen Stul in Zomergem. U kunt ook het contactformulier invullen.

Bloemist - Bloemen Stul, Zomergem

Trefwoord
Verse snijbloemen kopen, Bloemabonnement, Kamerplanten in pot, Bestellen van rouwwerk, Bloemen laten bezorgen, Bloemist, Grafkransen, Verzorging van bloemen bij huwelijksfeest, Buitenplanten
Rubriek
Bloemen en planten, Bloemsierkunst, Winkelbedrijf, Bloemisterij, Decoratie
Openingstijden
Ma 9.00 - 18.00
Di 9.00 - 18.00
Wo 9.00 - 18.00
Do 9.00 - 18.00
Vr 9.00 - 18.00
Za 9.00 - 18.00
Zo 9.00 - 13.00
Contact