Contact
Naam
VDFD GROUP
Adres
Bollestraat 83
Plaats
Torhout
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Uw totaal renovatie van dak tot tegelwerken door VDFD GROUP in Torhout West-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een aannemer voor de uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden bij een renovatie? Voor uw totaal project, deel project en herstellingen bent u bij VDFD GROUP in Torhout aan het beste adres, zelfs voor industriele piping vindt u hier de specialist voor uw opdracht. Van uw dak tot aan uw klinkerwerken en voor uw interieur en buitenomgeving staan wij voor u klaar. U vindt bij ons een totaalpakket aan professionals voor al uw werken. Reken op ons voor uw gevel- en dakbekleding, asbestverwijdering, totaal renovatie, spuitkurk, uw metselwerken, rioleringswerken, betonwerken en tegelwerken.

Gevel- en dakbekleding Torhout, West-Vlaanderen

Uw totaal renovatie in West-Vlaanderen

Bij een totaalrenovatie van uw woning komt heel wat kijken, van omgevingsvergunning, materiaalkeuzes tot de renovatiewerken zelf. Een goede coördinatie en opvolging is essentieel om zo’n groot verbouwproces tot een goed einde te brengen. Wie kan u begeleiden bij de totale renovatie van uw woning? In West-Vlaanderen staat ons team van VDFD GROUP voor u klaar. Onze renovatie professionals zijn met jarenlange ervaring, continue bijscholing en een passie voor de bouw uw aangewezen keuze voor ieder renovatieproject. Neem contact met ons op om uw project door te nemen. We bieden u graag alle informatie, advies en een offerte op maat van uw project. 

Van asbestverwijdering tot aan uw tegelwerken

U kunt bij VDFD GROUP terecht voor al uw werken, zelfs uw industriele piping! Van zware karweien zoals het verwijderen van uw asbest, uiteraard inclusief de afvoer van het asbest tot aan uw tegelwerken en bestrating. Wij hebben al het nodige materiaal en de machines in beheer om al uw karweien uit te voeren. Maar we staan niet alleen klaar voor grote en zware klussen, u kunt ook uw deelprojecten aan ons uitbesteden. Al met al vindt u bij ons alle specialisaties onder één dak. Met één aanspreekpunt bent u er zeker van dat al uw werken tot in detail goed afgeleverd worden. Onze garantie? Kwaliteit en service van begin tot aan de volledige realisatie van uw project. 

De diensten van uw renovatiespecialisten in Torhout!

Welkom bij VDFD GROUP in Torhout. Wij nodigen u uit een kijkje te nemen naar onze Facebookpagina met een duidelijk beeld van onze realisaties. Neem contact met ons op als u op zoek bent naar een team professionals in:

  • Gevelbekleding en dakbekleding
  • Asbestverwijdering
  • Aannemer totaal renovatie 
  • Spuitkurk gevelbekleding
  • Metselaar in de buurt
  • Industriele piping
  • Vernieuwen riolering
  • Betonvloeren en funderingen
  • Professioneel tegelwerk
  • Industriele leidingen plaatsen

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Totaal renovatie Torhout, West-Vlaanderen

Trefwoord
Gevelbekleding en dakbekleding, Asbestverwijdering, Aannemer totaal renovatie , Spuitkurk gevelbekleding, Metselaar in de buurt, Industriele piping, Vernieuwen riolering, Betonvloeren en funderingen, Professioneel tegelwerk, Industriele leidingen plaatsen
Rubriek
Grond en afbraakwerken, Bouw, Bestratingen en Bestratingswerken, Tegels en tegelwerken, Renovatiewerken
Openingstijden
Ma 06:00 - 22:00
Di 06:00 - 22:00
Wo 06:00 - 22:00
Do 06:00 - 22:00
Vr 06:00 - 22:00
Za 06:00 - 22:00
Zo gesloten
Contact