Contact
Naam
Tuinen Callewaert
Adres
Peter Benoitlaan 9
Plaats
Sint-Eloois-Vijve
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Aanleg van tuinen door Tuinen Callewaert in Sint-Eloois-Vijve in West-Vlaanderen

Bent u op zoen naar een tuinaannemer die alles uitvoert wat u kunt wensen voor uw buitenomgeving? Dan bent u bij Tuinen Callewaert in Sint-Eloois-Vijve aan het juiste adres. Van het maaien gazon en kleine grondwerken, het uitgraven en volstorten van beton platen tot aan grasmaaien, periodiek onderhoud bedrijven en volledige aanleg van tuinen. Dus als u op zoek bent naar een gespecialiseerd tuinbouwbedrijf dat u hulp kan bieden bij tuinaanleg of tuinonderhoud? Denk dan aan Tuinen Callewaert uit Sint-Eloois-Vijve (Waregem). De partner bij uitstek! Sinds 2016 maakt zaakvoerder Mathias Callewaert met zijn team van elke tuin een waar plaatje.

Kleine grondwerken Sint-Eloois-Vijve, West-Vlaanderen

Aanleg van tuinen door de specialist in Sint-Eloois-Vijve 

Om de ideale tuin voor u te creëren, luisteren de specialisten van Tuinen Callewaert aandachtig naar uw ideeën en noden. Zij werken daarbij volgens een duidelijke planning, zodat u in een mum van tijd van een prachtige tuin kunt genieten. Altijd al gedroomd van een indrukwekkende tuin die perfect op uw wensen is afgestemd? Vertrouw dan op deze groene vingers. Op basis van uw voorkeuren, de afmetingen van uw tuin en uw budget werken zij een gedetailleerd ontwerp uit. Daarna gaat het team van Tuinen Callewaert met veel enthousiasme aan de slag om uw buitenruimte exact aan te leggen zoals u in gedachten heeft.

De specialist in opritten en terrassen aanleggen

Opritten en terrassen aanleggen zijn ook zeker specialiteit. Daarnaast leggen zij uw tuin aan en onderhouden zij deze in elk seizoen. Wilt u wat meer privacy in uw tuin? Dan heeft Tuinen Callewaert ongetwijfeld de gepaste afsluiting voor u in huis! Telkens gaan deze groene vakspecialisten nauwkeurig te werk en gebruiken zij uitsluitend duurzame materialen. Surf zeker eens naar de Facebook pagina als u deze tuinmannen in actie wil zien. Tuinen Callewaert is actief in de ruime regio rond Sint-Eloois-Vijve.

Alle diensten en services op een rij in West-Vlaanderen

Uw adembenemende tuin ligt binnen handbereik. Bekijk in de fotogalerij enkele vorige projecten van Tuinen Callewaert en laat u inspireren door oerdegelijke opritten en terrassen, magnifiek tuinonderhoud en functionele afsluitingen! Wij nodigen u van harte uit contact op te nemen met deze groen specialisten als u behoefte heeft aan of een project heeft in:

  • Maaien gazon
  • Kleine grondwerken
  • Uitgraven en volstorten van beton platen
  • Grasmaaien
  • Periodiek onderhoud bedrijven
  • Aanleg van tuinen

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Aanleg van tuinen Sint-Eloois-Vijve, West-Vlaanderen

Trefwoord
Maaien gazon, Kleine grondwerken, Uitgraven en volstorten van beton platen, Grasmaaien, Periodiek onderhoud bedrijven, Aanleg van tuinen
Rubriek
Tuinaanleg & -onderhoud, Opritten en Terrassen, Afsluitingen, Bestratingen en Bestratingswerken
Openingstijden
Ma 07:00 - 19:00
Di 07:00 - 19:00
Wo 07:00 - 19:00
Do 07:00 - 19:00
Vr 07:00 - 19:00
Za 07:00 - 19:00
Zo gesloten
Contact