Contact
Naam
Peter Antoons
Adres
Neerstraat 79
Plaats
Appelterre-Eichem
Provincie
Oost-Vlaanderen

Bouw- en renovatiewerken brengt u onder bij Peter Antoons in Appelterre-Eichem

Peter Antoons is uw specialist voor het verrichten van bouw- en renovatiewerken. Maar ook voor alle soorten metselwerken, dakwerken, betonwerken en de bijhorende bekistingen doet u een beroep op Peter Antoons. Deze veelzijdigheid betekent voor u een totaalpakket, vloertegels leggen, wandtegels plaatsen, terrassen en opritten aanleggen, alles wordt professioneel voor u uitgevoerd. In Appelterre-Eichem en de regio Oost-Vlaanderen  staat hij voor u klaar om aan de slag te gaan. Ook oppervlaktebehandeling zoals zandstralen behoren tot Peters takenpakket. 

Bouw- en renovatiewerken

Bouwen is een vak apart, het is veelzijdig en daarom is een brede kennis nodig om een bouwwerk goed, gedetailleerd en volledig naar de wens van de klant op te leveren. Door jarenlange ervaring, scholing en een passie voor het vak is Peter Antoons de expert om uw woning of pand te bouwen en verbouwend. Met een specialisatie in metsel-, dak- en betonwerken is uw fundering gegarandeerd, van bekistingen tot dakcoating, maar ook zeker al uw renovaties. Peter Antoons herkent de eigenschappen van uw woning, kantoor of pand en de behoeftes die deze nodig heeft om te stralen en jarenlang plezier van te blijven houden. Vervolgens kunt u voor een prachtige afwerking van vloertegels en wandtegels volledig naar uw smaak rekenen op deze professionele bouwer en verbouwer. 

Buitenwerken & Zandstralen

Naast alle binnen- en dakwerken van uw woning, kantoor of pand, legt Peter overal in de regio Oost-Vlaanderen terrassen en opritten aan. Heeft u misschien behoefte aan een professional die voor u oppervlakte behandeling als zandstralen? Neem dan contact op met hem om de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte aan te vragen. Als uw buitenomgeving en tuin er prachtig uitziet, ervaart u een heerlijk vakantiegevoel in en om uw eigen woning. Heeft u een kantoor of pand met een buitenterrein, dan kan Peter Antoons ervoor zorgen dat uw professionaliteit uitstraalt naar uw bezoekende klanten en relaties. 

De diensten op een rij

Wenst u meer informatie over (een van) de diensten of zoekt u een totaalpakket, neem dan vrijblijvend contact op en laat u helpen door een echte professional.

 • Bouwwerken
 • Renovatiewerken
 • Metselwerken
 • Dakwerken
 • Betonwerken
 • Bekistingen
 • Vloertegels leggen
 • Plaatsen van wandtegels
 • Aanleggen van terrassen
 • Aanleg van opritten
 • Zandstralen 

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Trefwoord
Bekistingen, Vloertegels leggen, Plaatsen van wandtegels, Aanleggen van terrassen, Aanleg van opritten, Zandstralen
Rubriek
Betonwerken, Bouwbedrijven, Dakwerken, Metselwerken, Renovatiewerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact