Contact
Naam
PEWA BV
Adres
Floraliënlaan 531
Plaats
Wilrijk
Provincie
Antwerpen
Social Media

De Gouden Legende, het restaurant in Wilrijk waar u geniet van heerlijke seizoensgebonden gerechten

Wilt u lekker uiteten met uw familie en/of vrienden bij een restaurant met heerlijke seizoensgebonden gerechten? Kom dan langs of reserveer bij familierestaurant en brasserie De Gouden Legende, uw ideale culinaire halte in Wilrijk. De Gouden Legende biedt u een uitmuntende Belgische en Franse keuken. De mooiste en lekkerste seizoensgebonden gerechten uit de regio worden geserveerd bij dit restaurant met open terras. Alle gerechten worden vers bereid met verse groenten en fruit, eerlijk vlees en vis, en de beste kwaliteitsproducten. Wij bieden verschillende arrangementen voor onder andere groepen en feesten. De Gouden Legende is een kindvriendelijk restaurant bij uitstek, dus kom ook met uw gezin en familie genieten bij dit restaurant met zonneterras van lekkerste gerechten.   

Restaurant Wilrijk, Antwerpen

Heerlijke gerechten bij restaurant De Gouden Legende

Bij restaurant De Gouden Legende geniet u van heerlijke gerechten uit de Belgische en Franse Keuken. De topkoks maken uitsluitend gebruik van verse en eerlijke producten. Wilt u wel eens iets anders proberen? Probeer dan eens ons suggestiemenu. Een volledig samengesteld menu door onze topkoks. Deze suggestiekaart verandert op regelmatige basis. Wij volgen de seizoenen en het marktaanbod wordt strikt in de gaten gehouden om de kwaliteit en versheid te garanderen.

Familierestaurant bij uitstek in Antwerpen

De Gouden Legende is een zeer kindvriendelijk restaurant. U kunt beneden rustig dineren, terwijl de kinderen boven in het kinderparadijs heerlijk ravotten en kunnen eten onder het waakzame oog van de nanny. Wij beschikken over verschillende thema-kamers voor de kinderen: de sprookjeskamer, TV & video-kamer, Kunstenaarskamer, Teken- en schilderskamer en Tarzan-kamer. De Gouden Legende is dus een familierestaurant bij uitstek! 

Arrangementen bij De Gouden Legende in Wilrijk

Heeft u iets te vieren of organiseert u een andere bijeenkomst? Wij organiseren het graag voor u. Wij bieden verschillende arrangementen voor groepen en feesten. U kunt het menu samenstellen geheel naar uw wensen. Ook voor de organisatie van communie- of Lentefeesten en afscheidsbijeenkomsten (koffietafel) kunt u contact op nemen met De Gouden Legende. Uw samenzijn wordt verzorgd door ons vakkundig en vriendelijk personeel. 

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een reservering te maken. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Restaurant Wilrijk, Antwerpen

Trefwoord
Restaurant, Familierestaurant, Arrangementen, Restaurant met zonneterras, Restaurant met open terras, Belgische en Franse keuken, Seizoensgebonden gerechten, Brasserie, Kindvriendelijk restaurant
Rubriek
Eetcafés, Restaurants, Restaurant België, Brasserie
Contact