Contact
Naam
De Backer Bjorn
Adres
Ganzestraat 102
Plaats
Geraardsbergen
Provincie
Oost-Vlaanderen

Kies voor de specialisatie in bouwwerken van De Backer Bjorn in Geraardsbergen Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een expert in bouw- en betonwerken in Oost-Vlaanderen? Dan bent u bij De Backer Bjorn in Geraardsbergen aan het juiste adres. Ons team gepassioneerde vakmannen is uw specialist in betonwerken met een specialisatie in bouwwerken. Reken op onze expertise en ervaring voor het metselen van gebouwen, bouwprojecten van woningbouw, algemene bouwwerken, totale bouwrenovatie, de renovatie van badkamer, het plaatsen van bijgebouwen en uw algemene verbouwingswerken. Daarnaast zijn we uw vloerenlegger in de buurt in Geraardsbergen! Wilt u meer informatie, advies op maat en/of een offerte? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag verder met uw beton-, vloer- en (ver)bouwwerken.

Metselen van gebouwen Geraardsbergen, Oost-Vlaanderen

Specialisatie in bouwwerken van De Backer Bjorn

Heeft u renovatieplannen, plant u verbouwingen of een nieuwbouwwoning? Heeft u reeds een architect geraadpleegd en beschikt u al over een bouwplan van uw toekomstige woning? Dan is het tijd om onze diensten in te zetten. Bij alle bouwwerken door De Backer Bjorn bieden we u een ervaren team en staan we tot uw dienst bij het realiseren van uw droomwoning. U kunt ons inzetten voor allerlei bouwprojecten. Met onze specialisatie in bouwwerken kunt u met garantie rekenen op een perfecte uitvoering van woningbouw, appartementsgebouwen tot projectontwikkeling.

Kwaliteit en kwalitatieve bouw in Geraardsbergen

Voor ons staat kwalitatieve woningbouw centraal. We werken steeds met kwaliteitsvolle materialen wat belangrijk is voor een mooi eindresultaat. Door onze vakkennis en jarenlange ervaring streven we ernaar om elk project met de allerbeste kwaliteit af te leveren. Samen met ons team wordt uw bouwproject succesvol opgevolgd. Onze zaakvoerder is steeds op de werf aanwezig en alle vakmannen nemen alle veiligheidsvoorschriften in acht. Bent u op zoek naar een betrouwbaar aannemingsbedrijf met solide reputatie? Neem dan vandaag nog contact op. Met ons heeft u de garantie van kwaliteit!

Onze diensten en services in Oost-Vlaanderen op een rij

Welkom bij De Backer Bjorn, uw specialist in betonwerken, renovatie-, bouw- en verbouwingswerken. We nodigen u van harte uit te kijken naar een greep uit onze realisaties in ons fotoalbum. Geniet, doe inspiratie op en neem contact met ons op als we ook u verder mogen helpen met:

  • Metselen van gebouwen
  • Vloerenlegger in de buurt
  • Bouwprojecten van woningbouw
  • Specialisatie in bouwwerken
  • Algemene bouwwerken
  • Totale bouwrenovatie
  • Renovatie van badkamer
  • Plaatsen van bijgebouwen
  • Algemene verbouwingswerken

Neem gerust contact op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Specialisatie in bouwwerken Geraardsbergen, Oost-Vlaanderen

Trefwoord
Specialist in betonwerken, Metselen van gebouwen, Vloerenlegger in de buurt, Bouwprojecten van woningbouw, Specialisatie in bouwwerken, Algemene bouwwerken, Totale bouwrenovatie, Renovatie van badkamer, Plaatsen van bijgebouwen, Algemene verbouwingswerken
Rubriek
Betonwerken, Bouwbedrijven, Metselwerken, Renovatiewerken
Openingstijden
Ma 09:00 - 18:00
Di 09:00 - 18:00
Wo 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 18:00
Vr 09:00 - 18:00
Za 09:00 - 18:00
Zo gesloten
Contact