Contact
Naam
DV Projects BV
Adres
Molenveld 29
Plaats
Haaltert
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

DVProjects in Haaltert, voor een keukeninrichting op maat badkamers naar wens en meer

Bent u van plan uw woning te moderniseren? Ga dan eerst eens in gesprek met DVProjects in Haaltert, uw specialist in totaalrenovaties. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor het verzorgen van een volledig nieuwe keukeninrichting of badkamerinrichting geheel op maat. Van inbouwkeukens tot maatwerk keukenverlichting, wij pakken het complete traject voor u op. Ook kunt u ons inschakelen voor al uw elektrische voorzieningen en benodigde herstelling verwarming. Met ons brede dienstenpakket horen wij graag wat DVProjects binnenkort voor u kan betekenen.

Professional in totaalrenovaties uit Haaltert

Bij DVProjects heeft u te maken met een expert in verbouwingen. Al meer dan dertig jaar staan we klaar om voor onze klanten een droominterieur te verzorgen. Een persoonlijke aanpak staat voorop, waarbij we eerst uitvoerig uw persoonlijke wensen, ideeën en beschikbare budget met u doornemen. Onze vakmannen voeren uw opdracht nauwkeurig uit met de beste materialen voor een duurzaam resultaat. Wij werken met oog voor detail en komen onze afspraken stipt op tijd na. Belt u ons gerust voor een kennismakingsgesprek en advies op maat bij u thuis.

Maatwerk keukens in de regio Oost-Vlaanderen

Heeft u een keuken die verouderd is en wordt het tijd uw keuken aan te passen aan uw huidige wensen? Wij bieden u totaaloplossingen passend bij uw wensen en budget. Als professionals, kunnen we het complete traject voor u uitvoeren. Hierbij kunt u, naast de nieuwe inbouwkeuken, denken aan de keukenvloer, de wanden en de verlichting. Elke stijl en sfeer is bespreekbaar. Kijkt u maar eens op onze website voor verschillende voorbeelden van tevreden klanten die u zijn voorgegaan.

Ook voor complete badkamers op maat

Ook voor een nieuwe badkamerinrichting bent u bij ons aan het juiste adres. Vanaf het uitbreken en afvoeren van uw oude badkamer tot de laatste puntjes op de “i” bij de afwerking van uw nieuw ingerichte badkamer, wij verzorgen het allemaal. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Keukeninrichting
  • Elektrische voorzieningen
  • Herstelling verwarming
  • Inbouwkeukens

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Keukeninrichting Haaltert, Oost-Vlaanderen

Trefwoord
Keukeninrichting, Elektrische voorzieningen, Herstelling verwarming, Inbouwkeukens
Rubriek
Renovatiewerken, Sanitair, Totaalrenovaties, Badkamerrenovatie, Verbouwingswerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact