Contact
Naam
Styleworx Comm.V
Adres
Sint-Gummarusstraat 5
Plaats
Lier
Provincie
Antwerpen
Website

Styleworx Comm.V in Lier voert Gyprocwerken uit en helpt bij de renovatie van uw interieur

Is het de hoogste tijd om uw interieur in een nieuw jasje te steken? Styleworx Comm.V staat klaar voor een totaal renovatie van interieur of het afwerken van interieur. Dit gaat van het plaatsen van laminaat tot het uitvoeren van een badkamerrenovatie. Styleworx Comm.V is de totaalaannemer voor appartementen en bedrijfspanden, maar staat ook steeds klaar voor particulieren. Neem contact op voor het schilderen van interieur, wij geven u ook graag een uitgebreid kleuradvies. De renovatie van badkamers laat u met een gerust hart over aan Styleworx Comm.V in Lier. Heeft u andere klussen voor de totaalaannemer voor woningen? Spreek vooral uw wensen uit, vraag om een gratis offerte, of plan een afspraak in. Van het leggen van leidingen in Lier of omgeving, tot het plaatsen van parket of het plaatsen van tegels… wij van Styleworx staan voor u klaar.

Styleworx Comm.V, Lier

Interieurafwerking

Voor kleuradvies, isolatie-, schilder- en Gyprocwerken in Lier is Styleworx uw interieurpartner van A tot Z. Zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten nemen we gedetailleerd onder handen. Wilt u uw vloer van een warme en natuurlijke uitstraling voorzien? Kies dan voor het plaatsen van parket, laminaat of tegels. Interieurafwerking in Lier of omgeving? Bedrijven, winkels en particulieren rekenen steeds op Styleworx Comm.V. Wij schilderen uw wanden in een bijpassende kleur, en geven daarbij uitgebreid kleuradvies. Maar ook voor isolatiewerken of Gyprocwerken kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Badkamerrenovatie

De badkamer is een plek om even helemaal tot rust te komen. Dit wilt u natuurlijk in stijl doen… reken dan ook op Styleworx Comm.V voor het renoveren van uw badkamer. Voor eeuwig en altijd gedaan met ouderwetse tegels, vochtige muren en vettige douches. Wij halen uw oude badkamer zorgvuldig weg en plaatsten de gewenste sanitaire installaties. Uiteraard strippen we de badkamer compleet en leggen een perfecte vloer, en plaatsen uw droom tegelwand. Renovatie van badkamers? Dat is een aangewezen klus voor Styleworx Comm.V.

Totaalaannemer

Voor zowel particulieren als bedrijven zijn wij de totaalaannemer, van het afbreken van muren en wanden tot het leggen van leidingen en het afwerken van het interieur. Neem vrijblijvend contact met ons op voor onder andere de volgende diensten:

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

3523.jpg - Styleworx Comm.V, Lier

Trefwoord
Gyprocwerken, Renovatie van interieur, Afwerken van interieur, Renovatie van badkamers, Schilderen van interieur, Totaalaannemer voor woningen, Plaatsen van laminaat, Plaatsen van parket, Plaatsen van tegels, Totaalaannemer voor appartementen en bedrijfspanden
Rubriek
Vloerenleggers, Renovatiewerken, Interieurwerken, Interieurrenovaties, Renovatie
Openingstijden
Ma 09.00 - 20.00
Di 09.00 - 20.00
Wo 09.00 - 20.00
Do 09.00 - 20.00
Vr 09.00 - 20.00
Za gesloten
Zo gesloten
Contact