Logo Joeri's Garden - Velm
Contact
Naam
Joeri's Garden
Adres
Schoorbroekstraat 53
Plaats
Velm
Provincie
Limburg
Social Media

Joeri's Garden, Velm

Bij Joeri's Garden streven wij altijd naar topkwaliteit en klanttevredenheid. Dat doen wij door een tuin af te leveren die aan al u wensen voldoet. Wij maken elke tuin op maat. Altijd al uw droomtuin willen hebben. Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij realiseren dit voor u.

Werkzaamheden Joeri's Garden:

 • Tuinontwerp:
  Om de realisatie zo goed en snel mogelijk te laten gebeuren is een goed tuinontwerp van belang. Door samen uw wensen te bespreken streven wij naar perfectie en klanttevredenheid.

 • Tuinrealisaties:
  Na het ontwerp starten wij aan het realiseren van uw tuin. Van beplanting tot tegels en klinkers. Alles is bij ons mogelijk.

 • Aanplanting:
  Wij dragen ook zorg voor de beplanting van uw tuin. Met tal van mogelijkheden heeft u een ruime keus.

 • Terrassen en klinkers:
  Ook voor een prachtig terras kunt u terecht bij Joeri's Garden. Om goed door de tuin te lopen zijn een klinkers een must.

 • Zwembaden
  Altijd al gedroomd van een zwembad? Door een goede co÷rdinatie leggen wij vakkundig een zwembad voor u aan. Wij maken enkel en alleen gebruik van de beste materialen.

Voor aanvullende informatie, vragen of een vrijblijvende offerte, kunt u gerust contact met ons op nemen.

Tuinontwerp, Tuinarchitectuur, Tuinonderhoud, Erkend tuinaanlegger, Tuinontwerp op maat, Tuinarchitect, Tuin tegels, Tuin beplanting, Tuin renovatie, Zwembad aanleg, Terras aanleg, Beplanting en Boom onderhoud in Velm, Limburg.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.