Contact
Naam
Bouwwerken VDV
Adres
Groenstraat 3
Plaats
Belsele
Provincie
Oost-Vlaanderen

Bouwwerken VDV, Belsele

Droomt u over een nieuwe keuken of badkamer? Bouwwerken VDV heeft meer dan 12 jaar ervaring in renovatiewerken. Neem vandaag nog contact op voor het realiseren van uw project.

Elektriciteit

Benader ons gerust voor elektriciteitswerk voor nieuwbouw en renovatie. Wij kunnen het volledige elektriciteitsnet plaatsen en zorgen ook voor de keuring en attesten. Daarnaast kunnen we ook stopcontacten plaatsen, een elektrisch schema opstellen, kabels en aarding aanleggen en meterkasten installeren en reinigen. Ook kunnen we de telefoon, internet en eventueel de deurtelefoon of videofoon aansluiten.

Sanitair en badkamerrenovatie

Wij kunnen losse opdrachten voor u uitvoeren of een volledige badkamerrenovatie realiseren. Wij kunnen baden, douches en toiletten plaatsen. Bij een badkamerrenovatie kunnen wij ook de muren, plafonds en vloeren onder handen nemen. Wij installeren ook de nodige waterleidingen en loodgieterij. Daarnaast kunt u ons ook bellen bij problemen met de afwatering of het riool.

Bouwwerken VDV, Belsele

Verwarming

Wij plaatsen uw verwarmingsketel, waterverwarmer of boiler. Wij gaan voor een duurzaam resultaat en werken daarom met de systemen van Bulex en Junkers.

Keukenrenovatie

Wilt u uw keuken transformeren? Wij kunnen alle onderdelen van de keuken vernieuwen, zoals de waterleidingen, elektriciteitswerken en -kasten. Natuurlijk kunnen we ook de plafonds, vloeren en muren onder handen nemen.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bouwwerken VDV, Belsele

Trefwoord
Plaatsen van poutrels, Sanitairwerken, Elektriciteitswerken, Elektriciteit, Badkamerrenovatie, Verwarming, Keukenrenovatie, Totaal verbouwingen, Verbouwingen, Kleine verbouwingen
Rubriek
Bouwwerken, Renovatiewerken, Renovatie
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten
Contact