Contact
Naam
De Mess Catering
Adres
Bloemisterijstraat 1
Plaats
Sijsele
Provincie
West-Vlaanderen
Website
Social Media

De Mess Catering in Sijsele, walking dinner, streetfood en topcatering passend bij event

Zoekt u een ervaren cateraar voor uw catering feesten? Wees welkom bij De Mess Catering in Sijsele. Met onze bedrijfscatering verzorgen wij heerlijke gerechten uit de wereldkeuken voor al uw gasten op een locatie naar wens. Wij bieden toegankelijke formules, waarbij u kiest uit bijvoorbeeld een walking dinner, een bbq aan huis of een world & street food concept. Wilt u van tevoren onze kookstijl uitproberen? Kom dan langs in ons restaurant met terras aan de Bloemisterijstraat in Sijsele. Hier bereiden wij met liefde overheerlijke streekgerechten voor ons à la carte menu. Voor de vegetariërs, bieden wij ook een ruime keuze aan vegetarische gerechten. Wij verwelkomen u graag binnenkort bij De Mess Catering.

Bbq aan huis Sijsele, West-Vlaanderen

Waarom kiest u De Mess Catering?

Kiest u voor De Mess Catering, dan kiest u voor een cateraar met passie en liefde voor het vak. Met onze ruim 10 jaar ervaring binnen de cateringbranche, weten wij de meest uiteenlopende gerechten voor uw genodigden op tafel te toveren. Onze stijl is avontuurlijk en werelds, waarmee we een culinaire wereldtrip creëren voor uw gasten. Voeg hier onze cocktails en mocktails aan toe en uw gasten zullen nog lang napraten over deze bijzondere foodervaring. Onze flexibele formules worden volledig aangepast aan uw wensen en zijn toepasbaar voor elk evenement, van een receptie of bruiloft tot een personeelsfeest of bedrijfsevenement.

Walking dinner op maat vanuit Sijsele

Geeft u een feest waarbij uw gasten aan tafel dineren, rondlopen of staand losse hapjes nuttigen? Alles is mogelijk met onze feestformules. Jaarlijks veranderen wij de smaken en gerechtjes om zoveel mogelijk variatie te behouden. Wat dacht u van een walking dinner “around the world in 6 bites of dishes”, een wereld buffet, bbq of tacobar? Voor inspiratie en voorbeelden kunt u vast een kijkje nemen op onze website. Wilt u onze catering toegespitst hebben in een bepaald thema, of de focus op een land? Geen enkel probleem, alles is bespreekbaar.

Voor een feest om nooit te vergeten

Waar uw voorkeuren ook naar uitgaan, een ding staat vast; uw gasten gaan absoluut genieten van al het lekkers dat de wereld te bieden heeft. Dat blijkt wel uit onze reviews van tevreden gasten die u zijn voor gegaan. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Walking dinner
  • Wereldkeuken
  • Bbq aan huis
  • Vegetarische gerechten
  • Streekgerechten
  • Bedrijfscatering
  • A la carte menu
  • Catering feesten
  • Restaurant met terras
  • Street food

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Walking dinner Sijsele, West-Vlaanderen

Trefwoord
Walking dinner, Wereldkeuken, Bbq aan huis, Vegetarische gerechten, Streekgerechten, Bedrijfscatering, A la carte menu, Catering feesten, Restaurant met terras, Street food
Rubriek
Cateringservice, Restaurants, Restaurant België, Traiteurs, Barbecue`s en toebehoren
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact