Contact
Naam
Grillhuis Lot56
Adres
Oude Iepersestraat 56
Plaats
Izegem
Provincie
West-Vlaanderen
Telefoon
E-mail

Website
Social Media

De meest smaakvolle gerechten vindt u bij Grillhuis Lot56 in Izegem, een gezellige bistro in de buurt

Of u nu op zoek bent naar een restaurant met terras waar ze in hun wereldkeuken heerlijke vegetarische gerechten en seizoensgerechten serveren, of een tapasbar met fantastische grill gerechten en kip aan het spit, bij Grillhuis Lot56 in Izegem vindt u alles waar u naar op zoek bent. Bij deze gezellige bistro in de buurt is iedereen, van jong tot oud, van maandag tot en met vrijdag welkom. Wij hebben diverse menukaarten, waaronder een a la carte menu en een alcohol menu, waardoor u zich bij elk bezoek weer kunt laten verrassen door de meest verrassende gerechten.

Altijd wat lekkers bij deze gezellige bistro in de buurt

Klantvriendelijkheid, echt contact, gezelligheid en genieten staan voorop bij Grillhuis Lot56 in Izegem. Ons team staat graag voor u klaar om u een middag of avond in de watten te leggen. U kunt bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar onder andere

  • Gezellige bistro in de buurt
  • Restaurant met terras
  • A la carte menu
  • Alcohol menu
  • Tapasbar
  • Wereldkeuken
  • Vegetarische gerechten
  • Seizoensgerechten
  • Grill gerechten
  • Kip aan spit

Laat u verbluffen door de delicatesses uit de wereldkeuken 

Met zowel een businessmenu, als een cote a l’os menu en zowel een tapasmenu als een a la carte menu kunt u bij Grillhuis Lot56 in Izegem steeds weer terugkomen om nieuwe smaken te proberen. Zo bestaat het businessmenu uit drie, steeds wisselende gerechten. Is het cote a l’os menu voor iedereen die houdt van een aperitief in combinatie met diverse hapjes van de chef. En op het tapasmenu vindt u diverse kleine gerechtjes die u kunt combineren.

Altijd weer een lekker passend drankje bij elk gerecht

Bij Grillhuis Lot56 in Izegem gaan we graag voor een complete ervaring. Daarom besteden wij niet alleen aandacht aan het serveren van de heerlijkste spijzen, maar ook aan bijpassende dranken. U kunt zelf een keuze maken uit ons aanbod aan wijnen, bieren, frisdranken en sterke dranken, maar wij kunnen deze keuze ook samen met u of geheel voor u maken. Geef vooral aan als u bepaalde dranken heeft die u graag drinkt, of juist niet.

Heeft u vragen of wilt u een tafel reserveren? Neem dan contact op met Grillhuis Lot56 in Izegem. U kunt ook het contactformulier invullen.

Gezellige bistro in de buurt Izegem, West-Vlaanderen

Trefwoord
Tapasbar, Wereldkeuken, Gezellige bistro in de buurt, Restaurant met terras, Vegetarische gerechten, Seizoensgerechten, A la carte menu, Grill gerechten, Kip aan spit, Alcohol menu
Rubriek
Restaurants, Brasserie, Grillhuis
Openingstijden
Ma 18:30 - 23:00
Di 18:30 - 23:00
Wo 18:30 - 23:00
Do 18:30 - 23:00
Vr 18:30 - 23:00
Za gesloten
Zo gesloten
Contact