Logo YC Technics - Roosdaal
Contact
Naam
YC Technics
Adres
Kaaitvaartstraat 107
Plaats
1760 Roosdaal
Provincie
Vlaams-Brabant
Telefoon
054440010

YC Technics, Roosdaal

Uw betrouwbare investering in alternatieve energie!

Zonnepanelen reinigenBij YC Technics moet u zijn om zonnepanelen te kopen in Ninove. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van efficiŽnte panelen en omvormers. YC Technics is een erkend installateur van Ikaros Solar Group, die werelwijd actief is op de markt van fotovoltaÔsche installaties (PV) voor zowel particulieren als bedrijven. YC Technics garandeert u een rendabele investering wanneer u beslist om zonnepanelen te kopen in Ninove.

Omvormers zonnepanelenEen belangrijk onderdeel bij de aanleg van zonnepanelen is de omvormer. Yves Charatte werkt uitsluitend met de invertoren van SMA. Dit Duitse merk is wereldwijd marktleider op het gebied van invertoren in zowel de lagere vermogens (string invertoren) als in centrale invertoren. De omvormers van SMA staan bekend om hun hoge efficiŽntie, de hoogste in de markt. YC Technics, Ikaros Solar en SMA hebben hun waarde reeds bewezen in meer dan 1.000 installaties. Worden uw zonnepanelen de volgende?

Diensten

YC Technics biedt de volgende diensten aan:

Denkt u aan investeren in zonne-energie? Kies dan voor het vakmanschap van Yves Charatte en Ikaros Solar. Maak vandaag nog een afspraak voor een gedetailleerde offerte voor uw project in de omgeving van Ninove.

Zonne-energie


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.