Contact
Naam
Garden Design & Partners BVBA
Adres
Wommelgemsesteenweg 91
Plaats
Vremde
Provincie
Antwerpen
Social Media

Tuin laten aanleggen? Voor uw perfecte tuin en uw ideale zwembad Garden Design & Partners BVBA in Vremde 

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Uw tuin van ontwerp tot aanleg en onderhoud brengt u onder bij tuin- en landschapsarchitect Thibaud Thys. Hij ontwerpt en realiseert tuinen vanuit zijn passie voor design en de natuur. Ontdek hoe tuinarchitectuur, tuinaanleg en tuinonderhoud vakkundig samenvloeien in prachtige realisaties. Ook voor aanleg van natuurlijke zwembaden, het plaatsen van jacuzzi,  houten tuinhuizen, houten automatische poorten en poolhouses. Wilt u terrassen laten bouwen en laten plaatsen, uw tuin laten ontwerpen en aanleggen of het onderhoud van u tuin laten uitvoeren? Kom naar de professional bij Garden Design & Partners

Tuin laten aanleggen - Garden Design & Partners BVBA, Vremde

Uw droomtuin

Wat past bij u, een klassiek of modern tuinontwerp? Een tuin is het verlengde van uw woning en interieur. Deze expert weet als geen ander de stijl van uw woning door te trekken naar uw tuin. Als gediplomeerd tuin- en landschapsarchitect geeft Garden Design advies en luistert hij zorgvulding naar de wensen voor uw droomtuin. Naast het ontwerp zorgt hij ervoor dat hij vanaf de grond- en afbraakwerken op het terrein is om alles in uw tuin tot leven te laten komen op een efficiënte en gestructureerde manier. Van constructies en verhardingen tot het planten van gras, planten, bloemen en bomen. Een tuin evolueert en heeft verzorging nodig, daarom biedt Garden design ook onderhoudscontracten aan. 

Natuurlijke zwembaden

Bent u op zoek naar de beste keuze voor een zwembad? Zwemmen in kristalhelder, zijdezacht water en 100% chloor vrij is de droom, en deze droom wordt werkelijkheid bij Garden Design & Partners Eau du Nord. Een natuurlijk zwembad biedt nog meer comfort dan een hybride zwemvijver, dit komt doordat een natuurlijk zwembad alle voordelen van een zwemvijver met die van een zwembad combineert. Laat u informeren door deze experts over de zwemzone, de filtratie, de vormen, de afwerking en de opties tot het decoratief voorzien van een plantgedeelte. Kijk ook naar de mogelijkheden voor coverseals, 4seizoenen afdekking, veilig, automatisch en ecologisch.

Welke realisatie past bij u

Beplantingen, verhardingen, tuinhuizen, tuinverlichting het wordt allen met zorg aangelegd in uw tuin. Groot of klein, iedere tuin is een uitdaging die omgezet wordt in prachtige realisaties. Voor uw unieke concept neemt u contact op met deze specialist voor:

  • Aanleg van natuurlijke zwembaden
  • Plaatsen van jacuzzi
  • Tuinontwerp
  • Tuinonderhoud 
  • Tuinaanleg
  • Plaatsen van houten tuinhuizen
  • Plaatsen van houten automatische poorten laten
  • Bouwen en plaatsen van terrassen 
  • Plaatsen van poolhouses

Wij nodigen u uit ook te kijken naar de realisaties van de zwembaden. 

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Tuin laten aanleggen - Garden Design & Partners BVBA, Vremde

Trefwoord
Aanleg van natuurlijke zwembaden, Plaatsen van jacuzzi, Tuin laten ontwerpen, Onderhoud van u tuin laten uitvoeren, Tuin laten aanleggen, Houten tuinhuizen laten plaatsen, Houten automatische poorten laten plaatsen, Terrassen laten bouwen en laten plaatsen, Poolhouse laten plaatsen
Rubriek
Zwembaden aanleg, Tuinarchitectuur, Zwembaden, Tuinonderhoud
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact