Logo Omnia Casa - Bouwco÷rdinatie - Bevel
Contact
Naam
Omnia Casa - Bouwco÷rdinatie
Adres
Bevel-dorp 77
Plaats
Bevel
Provincie
Antwerpen
Social Media

Omnia Casa - Bouwco÷rdinatie

Prijsbewuste, snelle en correcte bouwbegeleiding op uw maat

Oprichter Tim Vissenberg heeft reeds 20 jaar ervaring in de bouwsector, waarvan de laatste 12 jaar bij een exclusieve villabouwer (Vlassak Verhulst). Met zijn jarenlange ervaring als senior-projectmanager van zowel grote renovatie- alsook nieuwbouw projecten in moderne en klassieke stijlen in de Benelux, is hij uw ideale bouwpartner om uw (ver)bouwplannen te begeleiden.

Tim Vissenberg neemt de taken van u als bouwheer over, zodat u gespaard blijft van de intensieve opvolging van alle betrokken partijen en u uw kostbare tijd nuttig kan besteden. Deze begeleiding gebeurt uiteraard met veel oog voor detail, volgens uw inbreng en volledig op uw maat.

Villabouw

Diensten

Lees meer over de diensten die Omnia Casa - Bouwco÷rdinatie u aanbiedt:

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Omnia Casa - Bouwco÷rdinatie verleent zijn diensten onder meer in Antwerpen, Herentals, Lier, Turnhout, Brasschaat, Mechelen, Heist-Op-Den-Berg en Schoten.

Renovatiewerken


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.