Contact
Naam
Pyra Peter Opritten & Terrassen
Adres
Molenhoekstraat 40
Plaats
Oostende
Provincie
West-Vlaanderen

Pyra Peter Opritten & Terrassen uit Oostende voor prachtige tuinwerken

Wilt u uw tuin eens flink onder handen laten nemen? Schakel dan de hulp in van Pyra Peter Opritten & Terrassen uit Oostende. Het bevlogen team heeft passie voor het vak en gaat graag aan de slag met al uw tuinwerken. Het tuin onderhoudsbedrijf gaat snel en secuur aan de slag met bijvoorbeeld tuinpaden, opritten en terrassen. U kunt rekenen op een fraai resultaat dat zorgt voor een prachtig aanzicht van uw woning. Naast tuinwerken kunt u het bedrijf ook inschakelen voor opruimwerken, afbraakwerken, beton sanering en gyprocwerken. Ook kunnen zij schilderwerk verrichten in woning, kunt u parket laten leggen en laminaat laten leggen. Dit alles tegen democratische prijzen. 

Kwaliteit tegen scherpe prijzen

Bouwen en verbouwen is duur, dat weet iedereen. Uiteindelijk laat u dan meestal de meest dringende zaken eerst uitvoeren, zodat u zo snel mogelijk in uw woning kan gaan wonen. De buitenafwerking en de tuin aanleggen staan dan vaak ook onderaan uw prioriteitenlijstje. Pyra Peter Opritten & Terrassen vindt dit onterecht: zij leggen een oprit voor ieder soort budget. Als u voor Pyra Peter gaat, dan kiest u bovendien voor kwaliteit: het bedrijf werkt alleen met goede materialen en hebben meer dan 25 jaar ervaring op zak. Wilt u uw droomtuin laten realiseren, maar bent u nog op zoek naar ideeën? Het team denkt graag met u mee. Ook kunt u alvast het portfolio bekijken om inspiratie op te doen voor de tuinaanleg.

Pyra Peter Opritten en Terrassen

Diensten Pyra Peter Opritten & Terrassen

Pyra Peter Opritten & Terrassen biedt de volgende diensten aan:

  • Oprit of tuinpad: Het team adviseert u graag over materialen alsook over de ligging. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om rekening te houden met afvalcontainers en de openbare weg.
  • Terrassen: Met een goed terras vergroot u de leefruimte van uw woning. Uw wensen worden uitvoerig besproken.
  • Afbraak- en opruimwerken: Moet er eerst iets worden afgebroken voordat er in uw tuin iets aangelegd kan worden? Ook dan kunt u gerust bellen.
  • Poorten en afsluitingen: Voor alle soorten afsluitingen van beton tot hout. Naast privacy en veiligheid, wordt uiteraard rekening gehouden met uw smaak.
  • Grondwerken: Wanneer u een zwemvijver of oprit aan wilt leggen kan Pyra Peter Opritten & Terrassen ook de grondwerken voor u uitvoeren.
  • Tuinaanleg: Wilt u iets helemaal anders? Of moet uw volledige tuin nog aangelegd worden? Pyra Peter kan u een totaalservice voor uw tuinaanleg bieden.

Contacteer Pyra Peter Opritten & Terrassen vrijblijvend voor een passende offerte en ervaar hun onberispelijke, maar betaalbare service. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier.

Pyra Peter Opritten en Terrassen

Trefwoord
Tuinwerken, Tuinpaden, Opruimwerken, Afbraakwerken, Tuin onderhoudsbedrijf, Schilderwerk verrichten in woning, Parket laten leggen, Laminaat laten leggen, Beton sanering, Gyprocwerken
Rubriek
Grondwerken, Tuinaanleg en tuinonderhoud, Opritten en Terassen, Opritten en Terrassen, Poorten
Contact