Logo Pyra Peter Opritten & Terrassen - Oostende
Contact
Naam
Pyra Peter Opritten & Terrassen
Adres
Molenhoekstraat 40
Plaats
Oostende
Provincie
West-Vlaanderen

Pyra Peter Opritten & Terrassen, Oostende

Bouwen en verbouwen is duur, dat weet iedereen. Uiteindelijk laat u dan meestal de meest dringende zaken eerst uitvoeren, zodat u zo snel mogelijk in uw woning kan gaan wonen. De buitenafwerking en de tuin aanleggen staan dan vaak ook onderaan uw prioriteitenlijstje. Pyra Peter Opritten & Terrassen vindt dit onterecht, wij leggen een oprit voor ieder soort budget! Als u voor Pyra Peter gaat dan kiest u bovendien voor kwaliteit, wij werken alleen met goede materialen en hebben meer dan 25 jaar ervaring.

Pyra Peter Opritten en Terrassen

Diensten

Pyra Peter Opritten & Terrassen biedt de volgende diensten aan:

  • Oprit of tuinpad: Wij adviseren u graag over materialen maar ook over de ligging. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om rekening te houden met afvalcontainers en de openbare weg. Naast het aanleggen van een oprit kunnen we het natuurlijk ook opbreken.
  • Terrassen: Met een goed terras vergroot u de leefruimte van uw woning. Wij bespreken graag uw wensen.
  • Grondwerken: Wanneer u een zwemvijver of oprit aan wilt leggen kunnen wij ook de grondwerken voor u uitvoeren.
  • Tuinaanleg: Wilt u iets helemaal anders? Of moet uw volledige tuin nog aangelegd worden? Pyra Peter kan u een totaalservice voor uw tuinaanleg bieden.
  • Afbraak- en opruimwerken: Moet er eerst iets worden afgebroken voordat er in uw tuin iets aangelegd kan worden? Ook dan kunt u ons gerust bellen!
  • Poorten en afsluitingen: Voor alle soorten afsluitingen van beton tot hout. Naast privacy en veiligheid houden we natuurlijk ook rekening met uw smaak.

Wilt u binnenkort ook uw oprit laten aanleggen in Oostende en omstreken? Contacteer Pyra Peter Opritten & Terrassen dan vrijblijvend voor een passende offerte en ervaar hun onberispelijke maar betaalbare service!

Pyra Peter Opritten en Terrassen


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.