Logo Hadijco - Lier - Lier
Contact
Naam
Hadijco - Lier
Adres
Paaiestraat 74
Plaats
Lier
Provincie
Antwerpen

Hadijco - Lier, Lier

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in graafwerken (grondwerken), dan bent u bij HaDijco aan het juiste adres. Bij  graafwerken moet u denken aan het plaatsen en aansluiten van septische en waterputten op de riolering, het uitgraven van zwembaden en oude funderingen en opritten afgraven ten behoeve van renovatie.

Andere diensten Hadijco

U kunt naast graafwerken ook nog bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Klinkerwerken: denk aan het leggen van een nieuwe oprit. Zowel de voorbereiding als de uiteindelijke plaatsing doen wij graag voor u.
  • Tuinwerken: Hadijco verzorgt zowel de aanleg van nieuwe tuinen als de renovatie van oude tuinen.
  • Landbouwwerken: Bijvoorbeeld freeswerk, grachten uitdiepen en kuisen en weides zaaiklaar maken.
  • Extra diensten: U kunt bij ons ook terecht voor het huren van containers om groenafval of steenpuin in op te slaan, het plaatsen van omheiningen of opruimingswerken.


Het Lierse tuinbouwbedrijf HaDijco is nog een echt famliebedrijf dat gerund wordt door vader en zoon. Hadijco heeft onderhand ruim 25 jaar ervaring als het gaat om uw landbouwwerken en grove tuinwerken. Daartoe rekenen wij ook alle voorbereidende werken.

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

 


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.