Contact
Naam
Tuinarchitect De Roose
Adres
Staatsbaan 296
Plaats
Zulte
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

De Roose BVBA, Zulte

 

Tuinontwerp

Guy de Roose

 

Guy De Roose werd in 1958 geboren te Usumbura. Zijn vader werkte er als landbouwingenieur zodat Guy reeds als kind geboeid raakte door de natuur. Na zijn klassieke humaniora in het H.H. College te Waregem, koos hij ervoor zijn interesse in groen verder te ontwikkelen. Hij ging naar de Hogeschool in Melle waar hij afstudeerde als tuinarchitect. Guy bruiste van visie en enthousiasme. Hij startte direct zijn eigen zaak om als zelfstandig tuinarchitect aan het werk te gaan. Door zijn oog voor detail en grote gedrevenheid groeide de eenmanszaak flink waardoor een omvorming tot vennootschap al vlot volgde. Vandaag de dag telt het bedrijf vijf gemotiveerde medewerkers. Onlangs vierde BVBA Tuinarchitect De Roose zijn 30-jarig bestaan.

 

Tuinarchitect

 

Visie

 

Iedereen zal het herkennen, een tuin geeft niet alleen grote meerwaarde aan de woning maar ook aan het gezinsleven. De buitenruimte wordt steeds meer beschouwd als extra leefruimte, een kamer buitenshuis. Wij zien het als onze taak om u te begeleiden bij het realiseren van uw ideale tuinconcept. Bij de eerste afspraak komen uw wensen uitgebreid aan bod. Bent u een groenliefhebber die houdt van rijkgevulde plantenborders of verkiest u just functioneel en minimalistisch groen? Wilt u water in uw tuin en zo ja, in welke vorm? Een strak zwembad, een weelderige zwemvijver, een natuurlijke vijver of een frivool fonteintje? Wilt u een ruim zonneterras of liever enkele schaduwplekjes onder een koel bladerdak? Na al deze opties uitvoerig te hebben besproken, kunnen we overgaan tot het opzetten van een vooronwerp dat kan uitgroeien tot het definitieve tuinontwerp. Als erkend tuinarchitect en -aannemer bieden wij u het volledige kader van uw project. U kunt ons niet alleen het ontwerp en de aanleg toevertrouwen, maar ook toekomstig onderhoud.

Wij accepteren ook opdrachten uit Waregem, Kortrijk, Deinze en Oudenaarde.

Privetuin

Trefwoord
Professionele tuinaannemer, Aanleg en onderhoud van tuinen, Ontwerpen van tuinen, Droogte resistente beplantingen, Klimaat bewuste beplantingen, Plaatsen van tuinafsluitingen, Aanleggen vijver prijs, Zwemvijver laten aanleggen, Beplanting voortuin
Rubriek
Tuin- en Landschapsarchitectuur, Tuinaanleg & -onderhoud, Opritten en Terrassen, Klinkerwerken, Tuin architectuur
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact