Logo Reigersnest - Koksijde
Contact
Naam
Reigersnest
Adres
Prins Boudewijnlaan 39
Plaats
Koksijde
Provincie
West-Vlaanderen

Reigersnest, Koksijde

Welkom bij gezinsbond Gezinsvakantie-Familietours vzw. Wij zijn een vakantieorganisatie van de Gezinsbond Kind- en Gezinsvriendelijke vakanties. De Gezinsbond zet zich in voor alle gezinnen in Vlaanderen en Brussel door de belangen van deze gezinnen te verdedigen los van religieuze, ideologische of politieke opvattingen. Daarbij worden advieszen gegeven aan elke samenstelling van het gezin zoals grote of kleine gezinnen; oudere of jongere gezinnen; éénoudergezinnen; gehuwden of samenwonenden.

Vanuit deze visie wilt de Gezinsbond bereikbaar zijn voor alle gezinnen, ook de meest kwetsbare gezinnen. Daarbij komen de kinderen altijd op de eerste plaats. Reigersnest zet zich in om dit soort gezinnen ook een geweldige vakantie aan te bieden.

Reigersnest biedt u verschillende vakantie en recreatie mogelijkheden in België en buitenland. Van vakantiehuizen tot bungalowparken zowel in de zomer als in de winter, Reigernest heeft zeker ook voor u een ideale groepsreis.Wilt u een familievakantie; een groepsvakantie; een seniorenvakantie; of een vakantie in clubverband organiseren?

Neem dan snel een kijk op de website van Reigersnest en bekijk ons aanbod. Voor meer informatie en/of brouchers vult het contactformulier in. Uiteraad staat Reigersnest u ook telefonisch te woord.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.