Contact
Naam
Van Ceulebroeck - Begrafenisonderneming
Adres
Dorpsstraat 3
Plaats
Zwijnaarde (Gent)
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

Van Ceulebroeck – Begrafenisonderneming in Zwijnaarde

Is er een dierbare van uw overleden dan komt er binnen korte tijd veel op u af. Bent u woonachtig in Zwijnaarde (Gent) of omgeving, neemt u dan contact op met begrafenisonderneming Van Ceulebroeck - Begrafenisonderneming. Wij verlenen een persoonlijke begeleiding bij de begrafenis. Wij kunnen de uitvaartverzorging geheel faciliteren, zodat u zich volledig kunt richten op het afscheid nemen. Of in samenspraak met u en uw familie regelen wij de verzorging van crematie of begrafenis, geheel naar uw wensen. Ongeacht of u nu kiest voor een eenvoudige of luxere uitvaart. Van Ceulebroeck is de uitvaartonderneming uit Zwijnaarde die bekend staat om de goede zorg voor nabestaande, een keurige verzorging van begrafenis, en daar bovenop altijd proper en gepast vervoer met rouwauto. Neem gerust contact op met het uitvaartcentrum voor hulp bij het afscheid van uw nabestaande en een persoonlijke begeleiding bij crematie.

Van Ceulebroeck - Begrafenisonderneming, Zwijnaarde (Gent)

U kunt altijd bij ons terecht

Ruim 40 jaar staat onze familie voor u klaar om op een discrete manier afscheid te nemen van uw dierbare. Wij houden rekening met uw wensen en zorgen voor een gepaste uitvaart. U kan de uitvaart bij ons ter plaatse regelen, maar indien het u beter past komen we graag bij u thuis. Ons funerarium en uitvaartcentrum kunt u vinden in de Remi Vlerickstraat 2, gelegen om de hoek van onze winkel in de Dorpsstraat. U kan er dagelijks terecht om een laatste groet te komen brengen.

Persoonlijke begeleiding

Een persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen bij het faciliteren van de gewenste begrafenis of crematie, zo hoeft u zo min mogelijk energie te steken in het regelen en kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare. Met onze jarenlange ervaring vertrouwt u op een discrete en respectvolle uitvaart waar alles tot in de puntjes is verzorgd.

Alle zorgen uit handen

U bent verzekerd van een compleet verzorgde dienst waarbij we rekening houden met uw wensen en overtuiging. Een greep uit onze werkzaamheden:

  • Begeleiding van nabestaanden tijdens de plechtigheid
  • Aangifte van overlijden bij gemeentediensten, begraafplaatsen
  • Het lijk tooien
  • Opstellen en plaatsen van overlijdensberichten in kranten
  • Verzorging van eigen rouwdrukwerk
  • Reservering van rouwmaaltijden
  • Vervoer met rouwauto naar de laatste rustplaats
  • Leveren van lijkkisten
  • Opstellen van grafstenen
  • Regelen en advisering van rouwbloemwerk

Meer weten over onze diensten of benieuwd naar de openingsuren van ons funerarium? Bezoek onze website of neem contact met ons op.

Van Ceulenbroeck - Begrafenisonderneming

 

 

Trefwoord
Verzorging van begrafenis, Verzorging van crematie, Uitvaartverzorging, Vervoer met rouwauto, Zorg voor nabestaanden, Persoonlijke begeleiding bij de begrafenis, Persoonlijke begeleiding bij crematie, Begrafenisonderneming, Uitvaartonderneming, Uitvaartcentrum
Rubriek
Begrafenis-, crematie- en uitvaartverzorging
Openingstijden
Ma 09.00 - 17.00
Di 09.00 - 17.00
Wo 09.00 - 17.00
Do 09.00 - 17.00
Vr 09.00 - 17.00
Za 09.00 - 17.00
Zo 09.00 - 17.00
Contact