Contact
Naam
Jansen Rudi BVBA
Adres
Gasthuisstraat 54 F
Plaats
Geel
Provincie
Antwerpen
Mobiel
E-mail

Social Media

Jansen Rudi BVBA in Geel, voor al uw bestratingswerken, afsluitingen, opritten en terrassen

Jansen Rudi BVBA in Geel is juiste partner om in te schakelen voor alle bestratingswerken, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Ze verzorgen onder andere afsluitingen staalmatten en afsluitingen in hout om uw terrein veiliger te maken en u meer privacy te geven. Het professionele bedrijf biedt hekwerken aan in verschillende materialen en afmetingen. Daarnaast is automatische poorten laten plaatsen hier een optie. Ook is het een mogelijkheid om door Jansen Rudi BVBA parkings te laten aanleggen. Verder wordt er met de grootste precisie voorzien in het aanleggen van opritten en aanleggen van terrassen. U heeft ook een ruime keuze uit het soort materiaal dat voor de verhardingen wordt gebruikt, waaronder terras aanleg met blauwe hardsteen en keramische tegels plaatsen.

Bestratingswerken - Jansen Rudi BVBA, Geel

Uiteenlopende diensten bij Jansen Rudi BVBA 

Sinds 1990 verzorgt Jansen Rudi BVBA alle soorten bestratingswerken en dat zowel in de privésector als de industriële sector. Zowel voor de aanleg van terrassen, opritten en parkings, als ook voor het plaatsen van omheiningen kunt u een beroep op hun doen. Dankzij de vele jaren ervaring en een vast team van betrouwbare en bekwame medewerkers staat het professionele bedrijf garant voor duurzaamheid en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Graag komen ze dan ook bij u langs voor raad en om een gratis prijsofferte op te stellen! Jansen Rudi BVBA biedt onder andere de volgende diensten aan:

  • Afsluitingen staalmatten
  • Afsluitingen in hout
  • Aanleggen van terrassen, waaronder terras aanleg met blauwe hardsteen
  • Keramische tegels plaatsen
  • Aanleggen van opritten
  • Het plaatsen van parkings  
  • Poorten
  • Hekwerken
  • Parkings

Privésector en industriële verhardingen in Geel

Het is voor zowel particulieren als voor bedrijven mogelijk om de hulp van Jansen Rudi BVBA in te schakelen. Als u graag een terras wilt plaatsen dan nemen de professionals de werkzaamheden hiervoor in zijn geheel op zich; van het uitgraven, het plaatsen van de funderingen tot het plaatsen van de stenen. Het professionele bedrijf levert een totaaldienst en doet dit met de grootste zorg en precisie. Het is voor een terras mogelijk om te werken met verschillende typen natuursteen. U kunt onder andere kiezen om keramische tegels te plaatsen, maar ook hout en klinkers. Verder is het mogelijk om een oprit door Jansen Rudi BVBA te laten aanleggen; ze gebruiken hiervoor tegels en kasseien, zowel als klinkers en natuursteen. Hierbij wordt ook het plaatsen van funderingen in zijn geheel door de professionals geregeld.

Bestratingswerken en omheiningen bij Jansen Rudi BVBA

Het professionele bedrijf is ook gespecialiseerd in het aanleggen van parkings. Een parking moet niet alleen mooi zijn voor uw bedrijf of woning, maar tegelijkertijd ook tegen de weersomstandigheden en de zwaarte van voertuigen aankunnen. Jansen Rudi BVBA zorgt hiervoor met de parkings waarin ze voorzien. Daarnaast is het ook mogelijk om door het ervaren team omheiningen te laten plaatsen. Op deze manier zorgt u voor meer veiligheid en privacy in uw tuin. Dit wordt naar wens verzorgd in verschillende materialen en afmetingen. Verder voorzien ze ook in het plaatsen van automatische poorten. Jansen Rudi BVBA in Geel is gespecialiseerd in het uitvoeren alle soorten bestratingswerken.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

Bestratingswerken - Jansen Rudi BVBA, Geel

Trefwoord
Bestratingswerken, Afsluitingen staalmatten, Terras aanleg met blauwe hardsteen, Poorten, Hekwerken, Parkings, Aanleggen van opritten, Aanleggen van terrassen, Keramische tegels plaatsen, Afsluitingen in hout
Rubriek
Natuursteen, Verhardingen, Bestratingen en Bestratingswerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact