Wat maakt onze pizza’s zo bijzonder en lekker?

Ook wij houden van jullie gezondheid !


Er zit natuurlijk een groot verschil tussen vers gemaakte pizza’s en kant-en-klare pizza’s of diepvriespizza’s, zowel qua kwaliteit, smaak als gezondheid.
De meeste kant-en-klare pizza’s zijn gemaakt met een bodem uit een fabriek.
Helaas worden hier veel vetten en zouten aan toegevoegd.

Pizza’s die in echte authentieke pizzeria’s worden gemaakt zijn vaak het gezondste, wij voegen passie en persoonlijke touch toe en dat merk je. Wij maken de pizzabodems en de tomatensaus zelf waardoor er een stuk minder toegevoegde suikers in zullen zitten, ook gebruiken wij pakken minder olie en zout.
We doen niet mee aan bewaarmiddelen, daarom vragen we om op voorhand te bestellen. Zo kunnen wij op artisanale wijze ons deeg rustig de tijd geven om te rijzen zoals het hoort.

Ook ons beleg laten we speciaal via een invoerder uit Italië komen.
Zo kan u écht genieten en komen alle toppings tot z’n recht.
Trouwens, overvloedig gebruik van saus en kaas is meestal een manier om ingrediënten van mindere smaak te verdoezelen.

Onze oliën brengen we zelf op punt met verse kruiden , de bbq-saus is een eigen recept, net zoals de pesto’s en lookpasta.


De liefde voor het koken hoor je te kunnen proeven en daar staan we voor.
Alles is met zorg uitgezocht en bereid.

Zeg nu zelf, daar kan toch niets tegenop!

We hopen jullie snel te mogen verwennen met onze artisanale, Napolitaanse pizza gebakken in een authentieke houtoven.