Contact
Naam
BusreizenMarkske
Adres
Sasplein 15/101
Plaats
Willebroek
Provincie
Antwerpen
Social Media

BusreizenMarkske in Willebroek, specialist in autobus daguitstappen en vervoer op maat

Bent u op zoek naar een professional in event transport? Maak dan kennis met BureizenMarkske uit Willebroek. Wij zijn expert in de organisatie van daguitstappen en vervoer op maat. Zo kunt u ons inschakelen voor het organiseren van uw eindejaarsreizen en schoolreizen bijvoorbeeld, maar u kunt ook een minibus huren met chauffeur. Maak gebruik van onze georganiseerde reizen met onze luxe touringcar, reis mee met onze busreizen kerstmarkt of kom een andere comfortabele reis boeken naar uw voorkeur. Organiseert u zelf een reis voor een groep? Dan kunt u onze bus huren en brengt onze ervaren chauffeur u naar uw gewenste bestemming.

Personen vervoer op maat vanuit Willebroek

Heeft u iets te vieren en gaat u met de groep op een andere locatie uw feest vieren? Bij BusreizenMarkske regelt u vervoer op maat zoals u dit wenst. Dit kan al met een groep vanaf acht personen. U geeft uw wensen minimaal een week van tevoren aan ons door en wij zorgen voor een comfortabele retourreis naar uw bestemming. Een persoonlijke dienstverlening staat voorop, samen met ervaren chauffeurs en goed onderhouden bussen. Wilt u ook een busje huren voor uw vrijgezellenfeestje, verjaardag, communie of ander feest? Informeert u gerust vast naar onze vriendelijke prijzen.

Groepsuitstapjes met de bus in de regio Antwerpen

Bent u ook fan van avondjes uit, weekendjes weg, stedentrips en andere toeristische ervaringen? Bekijk dan snel ons aanbod groepsreizen. Wij organiseren al vele jaren compleet verzorgde uitjes voor groepen vanaf 40 personen. U kunt als individu aansluiten bij een van onze groepsreizen, maar ook samen met uw groep. Wat dacht u van een mosselreis naar Philippine, een bezoek aan chocolade Ledoux & Jules Destrooper, de kerstmarkt in Reims of bijvoorbeeld lekker meezingen met Viva de Romeo’s? Kijk vast op onze website voor het volledige aanbod groepsreizen.

Wij werken met vaste opstapplaatsen

Heeft u een leuk uitstapje gevonden waar u aan wilt deelnemen? Dan stapt u op bij een van onze drie vaste opstapplaatsen. Bij een reservering met meer dan 10 personen kan er een extra opstapplaats besproken worden. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Bus huren
  • Minibus huren met chauffeur
  • Event transport
  • Daguitstappen
  • Touringcar
  • Vervoer op maat
  • Eindejaarsreizen
  • Schoolreizen
  • Busreizen kerstmarkt
  • Comfortabele reis boeken

Wilt u vast een reservering maken of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Vervoer op maat Willebroek, Antwerpen

Trefwoord
Bus huren, Minibus huren met chauffeur, Event transport, Daguitstappen, Touringcar, Vervoer op maat, Eindejaarsreizen, Schoolreizen, Busreizen kerstmarkt, Comfortabele reis boeken
Rubriek
Busreizen en busverhuur, Touringcars, Touroperators, Verhuur en Verhuurbedrijven, Huurwagens
Contact