Contact
Naam
GLM Grondwerken
Adres
Schansbeemdenweg 50
Plaats
Houthalen
Provincie
Limburg
Social Media

GLM Grondwerken in Houthalen, specialist in grondwerken, afbraakwerken, steenpuin verkoop en meer

Bent u op zoek naar een expert in het uitvoeren van professionele grondwerken? Wees welkom bij GLM Grondwerken in Houthalen. Als specialist in grondwerken, kunt u ons bijvoorbeeld inschakelen voor al uw graafwerken, het klaarmaken van funderingen en terreinverharding. Daarnaast zijn wij uw betrouwbare partner voor afbraakwerken, de transport van grondstoffen en kunt u bij ons uw benodigde steenpuin kopen. Naast professionele afbraakwerken, fungeren wij tevens als specialist in tuinwerken. Hierdoor kunt u ook bij ons terecht voor het aanleggen van tuinpaden, opritten en klinkerwerken. Kortom, voor een allround grondwerken bedrijf, gaat u naar GLM Grondwerken.

Specialist in grondwerken uit Houthalen

Bij GLM Grondwerken beschikken we inmiddels over meer dan 15 jaar ervaring binnen de sector. Dankzij deze uitgebreide expertise, kunnen wij onze klanten een breed dienstenpakket bieden op het gebied van grondwerken. Heeft u een vakman nodig voor het uitvoeren van rioleringswerken, wilt u een fundering laten uitgraven of bijvoorbeeld een stuk grond laten egaliseren? Elke opdracht is bespreekbaar en wordt met evenveel precisie en vakmanschap voor u uitgevoerd. Belt u gerust om voor een vrijblijvende offerte op maat.

Afbraakwerken in de regio Limburg

Met ons uitgebreide machinepark, kunnen wij alle soorten afbraakwerkzaamheden voor u uitvoeren. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het afbreken van een woning, een bijgebouw, bedrijfspand of ander soort gebouw. Uiteraard verzorgen wij uw complete project van a tot z. Dit betekent dat wij ook al het puin afvoeren en zorg dragen voor een nauwkeurige en veilige afbraak. Ook omvangrijke bouwwerken vormen voor ons geen uitdaging. Heeft u een sloopproject in de planning staan? Dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Inzetbaar voor particulieren en bedrijven

Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u vast een indruk krijgen van onze werkzaamheden? Neem dan een kijkje bij onze fotogalerij. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende producten en diensten:

  • Klaarmaken van funderingen
  • Specialist in grondwerken
  • Betrouwbare partner voor afbraakwerken
  • Professionele grondwerken
  • Aanleggen van paden
  • Transport van grondstoffen
  • Steenpuin kopen
  • Professionele afbraakwerken
  • Specialist in tuinwerken
  • Terreinverharding

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Specialist in grondwerken Houthalen, Limburg

Trefwoord
Klaarmaken van funderingen, Specialist in grondwerken, Betrouwbare partner voor afbraakwerken, Professionele grondwerken, Aanleggen van paden, Transport van grondstoffen, Steenpuin kopen, Professionele afbraakwerken, Specialist in tuinwerken, Terreinverharding
Rubriek
Grondwerken, Grond en afbraakwerken, Grondstoffen, tuin, Tuin en Terras
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact