Contact
Naam
Kinepraktijk Aleks
Adres
Ter Heydelaan 60
Plaats
Deurne (Antwerpen)
Provincie
Antwerpen

Kinepraktijk Aleks in Deurne is de kinesist voor revalidatie, reactivering en manuele therapie in Antwerpen

Heeft u behoefte aan kinesitherapie voor uw revalidatie en reactivering? Lees dan snel verder over Kinepraktijk Aleks in Deurne. We heten u van harte welkom in onze praktijk met gespecialiseerde kinesisten, zo bieden we u onze kinesist voor revalidatie, kinesitherapie orthopedische problemen, kinesiotaping, kinesitherapie voor reactivering, kinesist voor schouderrevalidatie, kinesist voor heuprevalidatie, kinesist voor knierevalidatie, kinesist voor revascularisatie en kinesist voor polsrevalidatie, maar ook voor manuele therapie voor betere lichaamshouding bent u bij Kinepraktijk Aleks aan het juiste adres. Wij kunnen ook communiceren in het germeens, bulgaars, russisch en servo kroatisch.

Over Kinepraktijk Aleks in Deurne

Kinepraktijk Aleks in Deurne is een team van ervaren, professionele en gediplomeerde kinesitherapeuten. Vanuit onze specialiteit werken we met u aan uw herstel, uw revalidatie, een betere lichaamshouding en aan reactiveren. Op al deze gebieden kunt u rekenen op de juiste, professionele en effectieve kinesitherapie en manuele therapie. We helpen u graag beter te worden en werken hierbij met u naar een blijvende pijnvrije en bewegingsvrije toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een kennismakingsafspraak waarbij we uw klachten, wensen en behoeften graag persoonlijk met u doornemen. 

Kinesist voor revalidatie en herstel

Kinesitherapie betekent de zorg voor uw lichaam via beweging. Elke behandeling heeft als doel om acute en chronische bewegingsproblemen te laten verdwijnen of zoveel als mogelijk te herstellen. Dit gebeurt via revalidatie en bewegingsoefeningen. U kunt bij ons terecht voor gekwetste spieren, verstijfde gewrichten, zenuwletsels, spanningsproblemen en problemen met hart en longen. Door gebruik van fysische middelen zoals manuele druk, koude, warmte, soms zachte elektrische stromen, en technische middelen helpen we u graag met onze kinesitherapieën opnieuw vooruit.

Ons aanbod en onze therapieën in Antwerpen

We heten u van harte welkom bij Kinepraktijk Aleks in Deurne waar u kunt rekenen op een persoonlijke aanpak en professionele behandelingen. Neem eenvoudig contact met ons op voor meer informatie, advies en voor het maken van een afspraak, voor onder meer onze:

  • Kinesist voor revalidatie
  • Kinesitherapie orthopedische problemen
  • Kinesiotaping
  • Kinesitherapie voor reactivering
  • Kinesist voor schouderrevalidatie
  • Kinesist voor heuprevalidatie
  • Kinesist voor knierevalidatie
  • Kinesist voor revascularisatie
  • Kinesist voor polsrevalidatie
  • Manuele therapie voor betere lichaamshouding

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Kinesist voor revalidatie Deurne (Antwerpen)

Trefwoord
Kinesist voor revalidatie, Kinesitherapie orthopedische problemen, Kinesiotaping, geconventioneerde, Kinesist voor schouderrevalidatie, Kinesist voor heuprevalidatie, Kinesist voor knierevalidatie, Kinesist voor revascularisatie, Kinesist voor polsrevalidatie, Manuele therapie voor betere lichaamshouding
Rubriek
Therapeuten, Kinesitherapeuten, Fysiotherapie, Kinesist
Openingstijden
Ma 16.30 - 20.00 op afspraak
Di gesloten
Wo 16.30 - 20.00 op afspraak
Do gesloten
Vr 16.30 - 20.00 op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten
Contact