Contact
Naam
Bakkerij Mario
Adres
Kouterstraat 115
Plaats
Zele
Provincie
Oost-Vlaanderen

Bakkerij Mario in Zele is uw banketbakker in de buurt in Oost-Vlaanderen voor vers brood, taarten en chocolade

De bakkers van Bakkerij Mario in Zele zijn dagelijks druk in de weer om de lekkerste belegde broodjes, koffiekoeken van de bakker en verschillende soorten donuts voor u te bereiden. Bij onze banketbakker in de buurt kunt u pralines kopen, paas chocolade kopen, een fototaart bestellen en vers gebak met banketbakkersroom halen. Ook voor de lekkerste charcuterie in de buurt weten de mensen al vele jaren dat ze bij ons moeten zijn. Wij zijn bakker open op zondag, dus ook voor het zondagse ontbijt kunt u bij ons terecht.

Wat verkopen we zoal bij uw banketbakker in de buurt?

Bij Bakkerij Mario in Zele zijn we er trots op dat zowel nieuwe als bestaande klanten reeds vele jaren de weg naar onze bakkerij weten te vinden. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u van diverse lekkernijen te voorzien. Een greep uit wat wij te bieden hebben

  • Banketbakker in de buurt
  • Verschillende soorten verse donuts
  • Bakker open op zondag
  • Koffiekoeken van de bakker
  • Paas chocolade kopen
  • Charcuterie in de buurt
  • Fototaart bestellen
  • Pralines kopen
  • Vers gebak met banketbakkersroom
  • Belegde broodjes

Maak elke feestelijke gelegenheid in Oost-Vlaanderen speciaal

Het maakt niet uit of het om een verjaardag, een jubileum of een andere feestelijke gelegenheid gaat, vers gebak wordt altijd gezien als de kerst op de taart. De bakkers van Bakkerij Mario in Zele worden gezien als dé specialisten op het gebied van verse taart en gebak. We zorgen er altijd voor dat we deze voor u in de winkel op voorraad hebben, maar uiteraard kunt u ook gepersonaliseerde fototaarten bij ons bestellen. Geef daarbij vooral aan wat uw wensen en voorkeuren zijn, zodat we u helemaal tevreden kunnen stellen. 

Voor alle zoetekauwen en liefhebbers van hartig in Zele

Dankzij het ruime aanbod aan lekkers van Bakkerij Mario in Zele kan iedereen zijn of haar hart ophalen. Zoetekauwen kunnen kiezen uit ons ruime aanbod aan pralines, koeken en taarten, en liefhebbers van hartig kiezen uit onze charcuterie of belegde broodjes. Ook als u op zoek bent naar een combinatie van beide bent u uiteraard bij ons aan het juiste adres. Naast ons standaard aanbod hebben wij ook voor speciale gelegenheden als pasen en kerst diverse producten in ons assortiment. 

Heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met Bakkerij Mario in Zele. U kunt ook het contactformulier invullen.

Banketbakker in de buurt Zele, Oost-Vlaanderen

Trefwoord
Verschillende soorten verse donuts, Banketbakker in de buurt, Bakker open op zondag, Koffiekoeken van de bakker, Paas chocolade kopen, Charcuterie in de buurt, Fototaart bestellen, Pralines kopen, Vers gebak met banketbakkersroom, Belegde broodjes
Rubriek
Broodjeszaken, Brood- & banketbakkerijen , Bakkerijen, Chocoladeartikelen & suikergoed, Patisserie
Openingstijden
Ma 06:30 - 18:00
Di 06:30 - 18:00
Wo 06:30 - 18:00
Do 06:30 - 18:00
Vr 06:30 - 18:00
Za 06:30 - 17:00
Zo 06:30 - 15:00
Contact