Contact
Naam
Bakkerij Sven
Adres
Stationstraat 3
Plaats
Landen
Provincie
Vlaams-Brabant
Social Media

Bakkerij Sven in Landen, voor de leukste verjaardagstaart met foto, heerlijke patisserie, charcuterie en vers brood

Kunt u ook zo genieten van vers brood dat net uit de oven komt? Ga dan zeker langs bij Bakkerij Sven in Landen. Elke dag gaat de bakker open om 07 uur in de ochtend en komt de geur van versgebakken brood u tegemoet. Bovendien kunt u direct een keuze maken uit het gevarieerde aanbod ontbijtkoeken met fruit, de lekkerste chocoladekoeken en heerlijke rozijnenkoeken kopen. Liever een belegd broodje? Maak dan een keuze uit onze sandwiches, of kies uit ons aanbod charcuterie. Voor verjaardagen kunt u bij ons ook een vrolijke verjaardagstaart met foto of een taart met tekening bestellen. Vergeet vooral ook niet onze seizoenschocolade en kom met Pasen en kerst chocolade en pralines kopen. Wij zien u graag binnenkort bij Bakkerij Sven.

Verjaardagstaart met foto Landen, Vlaams-Brabant

Beste banketbakker in Landen

Onze bakker Sven Pairoux is, samen met zijn team, elke nacht vroeg uit de veren om voor u het beste verse brood en bakkerijproducten in de regio te bakken. Dit alles met gebruikmaking van enkel verse ingrediënten om een optimale smaak te garanderen. Maar liefst zeven dagen per week, vindt u bij ons dan ook een keur aan kakelverse klassieke broodsoorten, speciale broodsoorten, knapperige pistolets en stokbroden. Wilt u niet misgrijpen? Dan kunt u uw bestelling gemakkelijk van tevoren aan ons doorgeven en zorgen wij ervoor dat uw favoriete broden en koffiekoeken op tijd voor u klaar staan.

Verjaardagstaart met foto in Vlaams-Brabant

Wij zijn trots op ons vak en besteden dan ook veel aandacht aan onze gebakjes en taarten. Met uiterste zorg, verwerken we de lekkerste marsepein, chocolade, room en crèmes in uw patisserie. In de winkel vindt u enkel dagvers gebak en dat proeft u! Heeft u iets te vieren en vindt u het leuk een originele taart cadeau te geven? Laat dan uw taart personaliseren. Wat dacht u van een taart met foto of tekening? U levert gemakkelijk de foto of tekening per e-mail of usb bij ons aan en wij zorgen voor een unieke verjaardagstaart. Dat is nog eens een leuke verrassing.

Kijk vast rond in onze bakkerij

Bent u benieuwd naar onze broden en bakkerijproducten? Neem dan snel een kijkje op onze website. U vindt hier diverse foto’s van de bakkerij en onze bakkerijproducten. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende producten en diensten:

  • Bakker open om 7 uur
  • Lekkerste chocoladekoeken
  • Rozijnenkoeken kopen
  • Ontbijtkoeken met fruit
  • Taart met tekening bestellen
  • Verjaardagstaart met foto
  • Sandwiches
  • Kerst chocolade en pralines kopen
  • Vers brood
  • Charcuterie

Wilt u vast een bestelling plaatsen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Bakker open om 7 uur Landen, Vlaams-Brabant

Trefwoord
Bakker open om 7 uur, Lekkerste chocoladekoeken, Rozijnenkoeken kopen, Ontbijtkoeken met fruit, Taart met tekening bestellen, Verjaardagstaart met foto, Sandwiches, Kerst chocolade en pralines kopen, Vers brood, Charcuterie
Rubriek
Broodjeszaken, Chocolade artikelen, Brood- & banketbakkerijen , Bakkerijen, Patisserie
Openingstijden
Ma 07:00 - 17:30
Di 07:00 - 17:30
Wo 07:00 - 17:30
Do 07:00 - 17:30
Vr 07:00 - 17:30
Za 07:00 - 17:30
Zo 07:00 - 16:00
Contact