Contact
Naam
Bakkerij Sven
Adres
Doelstraat 47
Plaats
Hoegaarden
Provincie
Vlaams-Brabant
Social Media

Bakkerij Sven in Hoegaarden, de beste banketbakker in de regio met heerlijke patisserie en speciale broden

Bent u ook verzot op de lekkerste koffiekoeken van de bakker? Ga dan snel langs bij Bakkerij Sven in Hoegaarden. Naast alle bekende broodsoorten, vindt u bij ons ook een ruim aanbod speciale broden. Als beste banketbakker in de regio bakken wij ook heerlijke koeken met banketbakkersroom, verschillende soorten verse donuts en smaakvolle patisserie. Voor feestelijke gelegenheden kunt u bij ons een leuke fototaart bestellen. Daarnaast kunt u bij ons een rijkgevulde ontbijtmand bestellen en een gevarieerd assortiment seizoenschocolade kopen. Voor charcuterie in de buurt bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien, zijn wij een bakker open op zondag. Ons team staat klaar om u te verwelkomen bij Bakkerij Sven.

Charcuterie in de buurt Hoegaarden, Vlaams-Brabant

Beste banketbakker met speciale broden in Hoegaarden

Bij Bakkerij Sven bent u zeven dagen per week al vanaf 07:00 uur in de ochtend welkom voor het beste verse brood in de regio. Met onze ruime ervaring in het bakkersvak, bakken we, naast de bekende broodsoorten, pistolets en stokbroden, ook speciale broden met uiteenlopende smaken. Voor al onze producten gebruiken we alleen verse ingrediënten. Zo weten we zeker dat we u een product verkopen waar we trots op zijn. Het is ook mogelijk om uw favoriete broodsoort door ons te laten bakken op bestelling. En heeft u trek in een lekker vers belegd broodje? Maak dan een keuze uit onze smakelijke sandwiches.

Heerlijke patisserie en ontbijtkoeken in Vlaams-Brabant

Onze gebakjes en taarten zijn ware kunstwerkjes. Stuk voor stuk worden ze met veel zorg afgewerkt met de lekkerste soorten marsepein, slagroom, chocolade en diverse crèmes. Allemaal dagvers en authentiek van smaak. Wilt u een taart laten personaliseren? Laat het ons op tijd weten, dan zorgen wij voor een taart naar wens. Ook liefhebbers van ontbijtkoeken, zoals chocoladekoeken, rozijnenkoeken, amandelkoeken en koeken met fruit, halen hun hart op bij ons dagverse aanbod.

Ook voor een ruime keuze charcuterie

Wilt u bij al dat lekkere brood ook direct uw broodbeleg mee naar huis nemen? Maak dan gebruik van ons aanbod charcuterie. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende producten en diensten:

  • Verschillende soorten verse donuts
  • Speciale broden
  • Koeken met banketbakkersroom
  • Beste banketbakker in de regio
  • Bakker open op zondag
  • Ontbijtmand bestellen
  • Lekkerste koffiekoeken van de bakker
  • Seizoenschocolade kopen
  • Charcuterie in de buurt
  • Fototaart bestellen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Speciale broden Hoegaarden, Vlaams-Brabant

Trefwoord
Verschillende soorten verse donuts, Speciale broden, Koeken met banketbakkersroom, Beste banketbakker in de regio, Bakker open op zondag, Ontbijtmand bestellen, Lekkerste koffiekoeken van de bakker, Seizoenschocolade kopen, Charcuterie in de buurt, Fototaart bestellen
Rubriek
Broodjeszaken, Brood- & banketbakkerijen , Bakkerijen, Chocolaterie, Patisserie
Openingstijden
Ma 07:00 - 18:00
Di 07:00 - 18:00
Wo 07:00 - 18:00
Do 07:00 - 18:00
Vr 07:00 - 18:00
Za 07:00 - 17:30
Zo 07:00 - 16:00
Contact