Contact
Naam
Bakkerij Christophe
Adres
Bochtenstraat 20
Plaats
Rijkevorsel
Provincie
Antwerpen
Social Media

Bakkerij Christophe in Rijkevorsel: Ruik, proef en ervaar de beste bakkerij in de buurt van Antwerpen

Welkom bij Bakkerij Christophe in Rijkevorsel, waar de ambachtelijke geur van brood echt is! Bij onze warme bakkerij staat de liefde voor het bakkersstiel centraal. De geur van vers brood en de schoonheid van een toog gevuld met lekkere patisserie is bij Bakkerij Christophe een dagelijkse drijfveer om onze klanten van de beste producten te voorzien. Geniet van thema chocolade van de bakker, de beste speculoos kopen, verse taart soorten, belegde broodjes afhalen, glutenvrij brood kopen, vers gebak met bakkersroom, de lekkerste koffiekoeken, donuts en broodsoorten van de warme bakker bij de beste bakkerij in de buurt in Antwerpen. We nodigen u van harte uit langs te komen en zelf te genieten van ons heerlijke aanbod en assortiment.

Over Bakkerij Christophe in Rijkevorsel

In maart 2020 werd Bakkerij Meeuwesen, na 25 jaar bestaan, in de Bochtenstraat in Rijkevorsel, omgedoopt tot Bakkerij Christophe. Christophe, onze zaakvoerder, is een bakker in hart en nieren. Op twaalfjarige leeftijd was hij al tussen de broden en koffiekoeken terug te vinden. Op 23-jarige leeftijd kwam hij in Oud-Turnhout terecht, waar hij negen jaar aan het roer stond van zijn bakkerij. Na een korte pauze uit het bakkersvak keerde hij terug naar zijn liefde voor bakken, hetgeen wij het allerliefst doen. Inmiddels kunt u bij ons terecht in twee vestigingen voor heerlijke broden, patisserie en belegde broodjes: onze bakkerijen in Rijkevorsel en Turnhout. In onze vestiging in Turnhout kunt u ook nog eens genieten van de allerlekkerste pralines.

Beste bakkerij in de buurt van Antwerpen

Bakkerij Christophe zorgt dagelijks voor een uiterst ruim assortiment aan nieuwe soorten brood voor u. Daarnaast heeft u een ruime keuze aan klassieke broden, van wit tot meergranen, elke broodsoort vindt u bij ons terug. Maar ook heerlijke pralines, belegde broodjes en patisserie. We zorgen ervoor dat uw brood met de lekkerste ingrediënten en op ambachtelijke wijze gemaakt wordt. Om het brood te perfectioneren wordt er heel wat tijd gespendeerd om het brood zo lekker mogelijk te maken, rekening houdend met de vereiste van de klant. Onze warme bakker zorgt ervoor dat u kunt genieten van een krokant broodje voor bij uw ontbijt of lunch! Kom snel eens langs, kies en geniet van al het lekkers van onze bakkerij, die niet voor niets bekend staat als de beste bakker van Antwerpen!

Ons aanbod en assortiment in onze bakkerij 

In onze bakkerijen in Rijkevorsel en Turnhout kunt u terecht voor lekker brood, patisserie, belegde broodjes, confiserie en chocolade. Elke dag wordt alles vers gebakken en uiteraard kunt u ook steeds bestellingen plaatsen voor speciale gelegenheden zoals verjaardagstaarten en meer. Kom langs, proef, geniet en ervaar of neem contact op voor uw bestelling van onder meer:

  • Thema chocolade van de bakker
  • Speculoos kopen
  • Verse taart soorten
  • Belegde broodjes afhalen
  • Glutenvrij brood kopen
  • Vers gebak met bakkersroom
  • Lekkerste koffiekoeken
  • Donuts
  • Broodsoorten van de warme bakker
  • Beste bakkerij in de buurt

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het plaatsen van een bestelling en voor het verkrijgen van een prijsopgave. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Beste bakkerij in de buurt Rijkevorsel, Antwerpen

Trefwoord
Thema chocolade van de bakker, Speculoos kopen, Verse taart soorten, Belegde broodjes afhalen, Glutenvrij brood kopen, Vers gebak met bakkersroom, Lekkerste koffiekoeken, Donuts, Broodsoorten van de warme bakker, Beste bakkerij in de buurt
Rubriek
Broodjeszaken, Brood- & banketbakkerijen , Bakkerijen, Chocolaterie, Patisserie
Openingstijden
Ma gesloten
Di 07:00 - 18:00
Wo 07:00 - 18:00
Do 07:00 - 18:00
Vr 07:00 - 18:00
Za 07:00 - 13:00
Zo 07:00 - 13:00
Contact