Contact
Naam
The Cave
Adres
Onze Lieve Vrouwstraat 1
Plaats
Gent
Provincie
Oost-Vlaanderen
Website
Social Media

The Cave in Gent, sfeervol à la carte menu restaurant voor een heerlijke lunch, tapas of een smaakvol diner

Vertoeft u ook graag met vrienden, collega’s of familie in een gezellig praatcafé in de buurt? Loop dan zeker eens binnen bij The Cave in Gent. U bent welkom in ons à la carte menu restaurant voor de lunch, borrel of het diner. Wij zijn het gezelligste restaurant met kindermenu en hebben de lekkerste belegde broodjes op onze menukaart staan. Bovendien staan wij bekend als steak restaurant beste reviews en serveren daarnaast de lekkerste vegetarische gerechten. Ook zijn wij een zeer geschikte locatie als groepsuitje eetcafé en serveren uiteenlopende populaire cocktails. De zoetekauwen, komen smullen bij onze wafel specialist en onze aparte frituur biedt een snackbar open op zondag. Komt u binnenkort ook gezellig bij ons langs?

À la carte menu restaurant in Gent

Op nog geen twintig minuutjes fietsen van de welbekende Gentse burcht Gravensteen en minder dan vijf minuten loopafstand van bedevaartsoord, basiliek Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekte Ontvangenis, vindt u ons gezellige à la carte menu restaurant aan de Onze-Lieve-Vrouw straat 1 in Gent. Maar liefst zes dagen per week zorgt ons keukenteam voor de lekkerste bereidingen van uiteenlopende traditionele gerechten. Altijd met gebruikmaking van dagverse ingrediënten. Omdat wij al vanaf 10:30 in de ochtend geopend zijn, zijn wij de perfecte uitvalsbasis voor een smakelijke lunch, een tapasplank bij de borrel of een avondje lekker uit eten.

Familierestaurant in Oost-Vlaanderen

Bij The Cave bieden we wat lekkers voor iedereen. Tijdens de lunch kiest u uit meer dan vijftig verschillende belegde broodjes. De kleintjes maken hun keuze uit ons uitgebreide kindermenu, terwijl de volwassenen uitgebreid aperitieven onder het genot van een rijkgevulde tapasplank. Uiteraard mogen de klassiekers niet ontbreken zoals de garnaal- en kaaskroketten vooraf en een heerlijke vol-au-vent of steak bearnaise als hoofdgerecht. Neem vast een kijkje op onze menukaart en laat u verrassen door het ruime aanbod. Onze hartelijke bediening adviseert u graag over een passende wijn.

Laat uw frituur gemakkelijk thuisbezorgen

Heeft u geen tijd om te koken, maar wel trek in lekkere frietjes en snacks? Dan plaatst u gemakkelijk uw bestelling op onze website. Wij zorgen vervolgens voor een snelle levering aan huis. Onze frituur afdeling “Het Smulhoekje” is op de volgende dagen en tijden geopend: maandag en dinsdag 11:30 - 13:30 daarna gesloten, woensdag hele dag gesloten, donderdag 11:30-13:30 en 17:00 - 22:00, vrijdag 11:30-13:30 en 17:00 - 23:00, zaterdag 11:30-13:30 en 17:00 - 22:30, zondag 11:30-13:30 en 17:00 - 21:30. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Lekkerste belegde broodjes
  • Gezellig praatcafé in de buurt
  • À la carte menu restaurant
  • Gezelligste restaurant met kindermenu
  • Lekkerste vegetarische gerechten
  • Steak restaurant beste reviews
  • Snackbar open op zondag
  • Wafel specialist
  • Populaire cocktails
  • Groepsuitje eetcafé

Wilt u alvast een tafeltje reserveren of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

A la carte menu restaurant Gent, Oost-Vlaanderen

Trefwoord
Lekkerste belegde broodjes, Gezellig praatcafe in de buurt, A la carte menu restaurant, Gezelligste restaurant met kindermenu, Lekkerste vegetarische gerechten, Steak restaurant beste reviews, Snackbar open op zondag, Wafel specialist, Populaire cocktails, Groepsuitje eetcafe
Rubriek
Eetcafés, Frituren, Snackbar, Brasserie, Take-a-way
Openingstijden
Ma 10:30 - 22:00
Di 10:30 - 13:30
Wo gesloten
Do 10:30 - 22:00
Vr 10:30 - 23:00
Za 10:30 - 23:00
Zo 10:30 - 22:00
Contact