Contact
Naam
Bakkerij De Vreese
Adres
Geralaan 13
Plaats
Brugge
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Kies voor het lekkerste brood, het beste vers gebak van de bakker en kom naar Bakkerij De Vreese in Brugge 

Verwen uzelf, iedere dag weer, met de lekkerste en beste producten van Bakkerij De Vreese in Brugge. Geniet van ambachtelijke pralines in de buurt, verschillende verse seizoenschocolade soorten, de lekkerste bakkers verse koffiekoeken en het vers gebak van de bakker. Vraagt u zich af: waar kan ik mooie verjaardagstaart bestellen? Welke uitstekend warme bakkerij in de buurt is open op zondag? Dat is Bakkerij De Vreese! Voor de lekkerste belegde broodjes, lekkernijen van de bakker, vers kaas gesneden bij de bakker en een overheerlijke, maar voordelig donut bakker staan we dagelijks voor u klaar. Waar wacht u nog op? Kom snel eens langs bij onze ambachtelijke bakkerij.

Over Bakkerij De Vreese in Brugge

Bakkerij De Vreese is een heus begrip in Brugge. Al jarenlang voorzien we voor vele klanten, feesten en gelegenheden de lekkerste op ambachtelijke wijze bereide producten. We staan voor pure kwaliteit en bieden u een superieure service. Geniet ook op zondags van het lekkerste verse brood en verwen uzelf iedere dag met het heerlijke assortiment vanaf het ontbijt tot aan het diner en vele genietmomenten tussendoor. Heeft u een feest of verjaardag in het verschiet? Laat het ons weten en we zorgen voor de mooiste en lekkerste taarten die uw dag nog leuker maken. 

Vers gebak van de bakker 

Patisserie, wie is er niet gek op! Geniet daarom van het beste vers gebak in Brugge en kom snel langs. Bij het binnenkomen van onze bakkerij ruikt u direct de heerlijke geuren van vers gebakken brood, de hoogste kwaliteitspralines en krijgt u direct trek bij het zien van ons assortiment vers gebak. Wilt u er zeker van zijn dat uw favoriet beschikbaar is? Dan kunt u ook eenvoudig bestellen via telefoon en e-mail. We bereiden alles voor zodat u kunt genieten van het meest lekkere en verse gebak waar u zo gek op bent. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Aarzel niet en neem contact op, want we helpen u graag verder.

Ons aanbod en assortiment in West-Vlaanderen

Voor iedereen in het prachtige West-Vlaanderen staan we klaar, of u op bezoek bent in onze prachtige provincie of er woont! Bakkerij De Vreese zorgt iedere dag weer voor een fantastisch aanbod en vers assortiment van onder meer:

  • Ambachtelijke pralines in de buurt
  • Seizoenschocolade soorten
  • Bakkers verse koffiekoeken
  • Vers gebak van de bakker
  • Warme bakkerij in de buurt open op zondag
  • Lekkerste belegde broodjes
  • Lekkernijen van de bakker
  • Vers kaas gesneden bij de bakker
  • Voordelig donut Bakker

Waar kan ik mooie verjaardagstaart bestellen? Bij Bakkerij De Vreese! U bent zeer welkom voor (verjaardags)taarten en overige patisserie voor uw evenementen en feesten. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het plaatsen van een bestelling en voor het verkrijgen van een vrijblijvende prijsopgave. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Vers gebak van de bakker Brugge, West-Vlaanderen

Trefwoord
Ambachtelijke pralines in de buurt, Seizoenschocolade soorten, Bakkers verse koffiekoeken, Vers gebak van de bakker, Waar kan ik mooie verjaardagstaart bestellen, Warme bakkerij in de buurt open op zondag, Lekkerste belegde broodjes, Lekkernijen van de bakker, Vers kaas gesneden bij de bakker, Voordelig donut Bakker
Rubriek
Broodjeszaken, Brood- & banketbakkerijen , Bakkerijen, Patisserie, Take-a-way
Openingstijden
Ma 06:45 - 18:30
Di 06:45 - 18:30
Wo gesloten
Do 06:45 - 18:30
Vr 06:45 - 18:30
Za 07:00 - 18:00
Zo 07:00 - 18:00
Contact